Israels premiärminister väntas ställas inför rätta

Jag är inte ett dugg förvånad för det har ju ryktats om det länge. Även hans fru Sara har använt statens pengar för hundratals middagar. Hon är också känd för sitt våldsamma humör. Hon är dömd för misshandel av personal bl.a. Israel är ruttet och jag hoppas att det brakar ihop för det finns fundamentalistiska grupper i Israel och ett land som är splittrat blir också mer som en militärdiktatur. Det finns även en maffia i Israel. Den judiska maffian är ganska okänd hos oss. Hur det är med Khazarian maffian vet jag inte men det jag läser är den extremt ond.

I USA finns också en judisk maffia med det dråpliga namnet “Kosher Nostra”. Hahahaha!
Sveriges Radio – Judisk maffia på museum

Enligt mig tycker jag att dom zionistiska krafter som finns i Sverige är ett slags maffia. EXPO t.ex. “Svenska kommittén mot antisemitism”, “Sionistiska Federationen i Sverige”, “Vänskapsförbundet Sverige Israel” och “Svenska kommittén mot antisemitism”. AIPAC och ADL finns här också. AIPAC är en mycket aggressiv zionistisk lobbygrupp.


Israels riksåklagare uppger att han planerar att åtala landets premiärminister Benjamin Netanyahu i tre korruptionsmål.
Det rapporterar flera internationella medier.
Netanyahu har förnekat anklagelserna och sagt att han är offer för vänsterns ”häxjakt”, skriver BBC.

Mindre än sex veckor innan Israel går till val meddelar nu landets riksåklagare Avichai Mandelblit att han planerar att ställa landets premiärminister inför rätta, rapporterar flera medier.

Han ska ha meddelat Benjamin Netanyahus advokater att premiärministern anklagas för mutbrott, bedrägeri och trolöshet mot huvudman, skriver BBC.

Premiärministern påstås ha tagit emot gåvor från rika affärsmän och försökt driva igenom överenskommelser som skulle ge honom en fördelaktig uppmärksamhet i media.

Benjamin Netanyahu har förnekat att han gjort något fel och sagt att han är offer för vänsterns ”häxjakt”, skriver BBC.

Nettan är beroende av glass, 17.000:- ligger i budget för hans behov. ”Glassen har stigit honom åt huvudet”, skriver Haaretz och anspelar möjligen på hur hjärnan kan ”frysa” när man äter en iskall glass.

DN – (betalvägg) Smak för vanilj problem för Israels premiärminister

SQ – Ramaskri i Israel

Sara Netanyahu åtalades i juni i år misstänkt för att ha använt motsvarande 900 000 kronor av offentliga medel till privata måltider i premiärministerns bostad i Jerusalem, trots att där samtidigt fanns en heltidsanställd kock.

Paret Netanyahu nekar till anklagelserna.
Sara Netanyahu har även tidigare anklagats för att otillbörligt ha använt statliga pengar i olika sammanhang. 2016 dömdes hon att betala skadestånd för att ha misshandlat en anställd, skriver AP.

Hennes man Benjamin Netanyahu har anklagats för korruption flera gånger.
Den 12 juni förhördes han för påstådda kopplingar till telekomjätten Bezeq.

SVT – Rättegång mot Netanyahus fru

Sara Netanyahu, fru till Israels premiärminister Benjamin Netanyahu, har åtalats för bedrägeri och trolöshet, meddelar ladets justitiedepartement.

Åtalet ska bland annat handla om motsvarande runt 900 000 kronor som tagits av offentliga medel och använts till catering till premiärministerns hem i Jerusalem, skriver departementet i ett uttalande. Enligt tidningen Haaretz finns regler mot att beställa catering utifrån när det under perioden fanns en heltidsanställd kock bland de anställda i premiärministerns bostad.

En tjänsteman på premiärministerns kansli åtalas för samma brott.

Aftonbladet – Netanyahus fru åtalas för bedrägeri

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Israel-Palestina, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.