R Kelly Flickfångaren Pedofilen Rovdjuret Sadisten

Jag är fullständigt mållös! Jag har sett 6 avsnitt på raken om R Kelly och det var som en skräckfilm. En psykopat som jagar flickor, hjärntvättar dom, bryter ner dom och tvingar dom till perverterat och brutalt sex. Den yngsta 13 år. Han håller flickor som sexslavar, inlåsta under hot. Flickorna får inte röra sig måste fråga om lov om allting till och med att få gå på toaletten som var en spann i ett “fängelse”, flickor som utsätts för svält om dom säger något utan att ha blivit tillfrågade. Flickor som är så rädda för att deras föräldrar ska utsättas för repressalier om dom inte lyder. En person som ser sig stå över alla lagar och kan göra som han vill. Han är också en sadist.

Hur har detta kunnat pågå under decennier!? Lojala medhjälpare och kontakter inom polisen och naturligtvis var han en pengamaskin som också gödde andra som utan skrupler såg vad som skedde bakom lyckta dörrar. Och att han var omåttligt populär. Geniförklarad och sågs av många som en Gud.

Inte nog med våldtäkter och andra sexövergrepp så misshandlade han dom med knytnävarna. En flicka lyfte han upp och slängde henne i golvet. Sin fru misshandlade han också. En pappa till en flicka sa att detta handlade om “Stockholmsyndromet”. Föräldrar som inte sett sina döttrar på flera år är äntligen fria när R Kelly hamnar i fängelset. Flickor som är svårt traumatiserade och behöver mycket hjälp för att komma på igen.

Varje våldtäkt spelade han in, tvingade flickor till oralsex, tvingade flickor att ha sex med varandra, han kissade på dom, det är så vidrigt att man kan må illa för mindre. Filmer finns på drift överallt. Det är tortyr!

Dessutom nekar han till alla anklagelser med en dåres envishet. Han är ökänd för övergrepp och för många år sedan blev han anklagad och ställd inför rätta men blev frikänd. USA som annars inte ser mellan fingrarna när det gäller sexövergrepp och våldtäkt på minderåriga. Flickor som blivit kidnappade.

USA:s sjuka system med borgen som han lyckades få ihop men han ställdes snabbt inför rätta igen då han inte betalat underhåll till sina barn.

Det var många som intervjuades som t.ex. hans äldre bror Bruce Kelly den blåögde. Han sitter i fängelse för bedrägerier och han tyckte inte att R Kellys tycke för småflickor var något märkvärdigt och han själv föredrog äldre kvinnor. Men va F@N! Det är väl ändå en viss skillnad.

Decider – Why is R Kellys brother Bruce in prison?

När glansen, glittret och klirret är borta ser han ut såhär. Ingen snygg syn men han är på rätta stället och fängelser ser inte så nådigt på pedofiler och våldtäktsmän. Han kommer inte att få det så lätt men han är en stor 1,95 cm.

R Kelly åtalas för sexuella övergrepp
R&B-artisten R Kelly åtalas för sexuella övergrepp. Det uppger flera amerikanska medier. Han anklagas för övergrepp som pågått i två decennier.
Den kända ”I Believe I Can Fly”-sångaren åtalas i Cook County i delstaten Illinios. Det handlar om tio fall av sexuella övergrepp, enligt Chicago Sun-Times. Tidningen citerar domstolsdokument.

På en presskonferens som sändes direkt i PBS News på fredagskvällen, svensk tid, meddelade myndigheterna att det är tre personer under 17 år som ska ha blivit utsatta för sexuella övergrepp, enligt åklagaren.

Det är inte första gången R Kelly anklagas för övergrepp.
2002 åtalades han för barnpornografibrott efter att han påstods ha spelat in en sexvideo med sig själv tillsammans med en 14-årig flicka, men han friades sex år senare.

R Kelly anklagades 2017 för att i flera år ha hållit unga kvinnor fångna under sektliknande förhållanden.

SVT Play – Vi överlevde R Kelly

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Mat, Musik, Pedofili, Rättssystem, Sexbrott, Terror och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.