Pedofilen Michael Jackson

Jag har sett SVT:s dokumentär båda delar om Michael Jackson nu och det förvånar mig inte. Vad brukar pedofiler göra? Dom nekar ända in i kaklet. Vad gör dom mer? Dom hotar sina offer med, om du talar om vad vi gör kommer hela din familj få veta och vi hamnar i fängelse o.s.v. Dom är manipulativa och dom är experter på att grooma. Dom är också “generösa” för dom vill ha något i gengäld.

Första gången Michael Jackson blev anklagade så tvivlade jag lite men när han avvärjde ett åtal valde han en förlikning. Då blev jag mer säker på att han var skyldig. Andra gången han blev åtalad blev jag helt säker. Michael Jackson ser mycket ut som ett förvuxet barn, han pratar med en mycket barnslig röst så hela hans utstrålning är ett barns.

När han byggde detta “Neverland” fanns ingen tvekan hos mig. Ett stort tivoli och zoo. Och nu har vi fått det bekräftat Michael Jackson var pedofil. En liten snutt ur dokumentären visas en liten pojke som beskrev vad Michael Jackson gjorde mot honom. Han blev hatat hela hans familj blev hatade. Även den första pojken där familjen bara ville åt Michael Jacksons pengar.

Wade Robson och James Safechuck var utsatta för våldtäkter och andra sexövergrepp under 7 år!!! Sen blev dom dumpade för andra småpojkar en var Macaulay Culkin. Det var småpojkar Michael Jackson var intresserad av. Enligt mig så tror jag att familjen Jackson visste vad som pågick men det handlar om pengar, mycket pengar och familjens rykte och nu har glorian hamnat riktigt snett rent av trillat av. Men det är tragiskt när det gäller hans barn.

Michael Jackson är en miljardindustri med många personer involverade och alla dessa bisarra fanatiska fans som också finns här i Sverige som INTE vill tro detta om deras avgudade artist. Han var stor och är stor. Om det är något som människor avskyr så är det pedofiler och därför är dom extremt duktiga att dölja det på olika sätt.
Expressen – Jackson förgrep sig på Jimmy år och bjöd hans mamma på lyxliv

Michael Jacksons städerska Adrian McManus berättar också om hans förehavande och det var mycket vaselin i huset. Och om alla dessa unga pojkar som fanns i huset. Hon är utsatt för dödshot! Om det är något USA avskyr så är det pedofiler. Dom är registrerade hela livet och under Halloween föses dom ihop i olika samlingslokaler och det finns speciella småstäder där dom får bo. Man kan söka i databaser var pedofilerna bor. Så när det kom fram att Michael Jackson är pedofil såklart att det kom som en chock som vissa vägrar se.

Bland annat berättar hon att Jackson, som tidigare blivit anklagad för att ha haft sexuella relationer med minderåriga barn, ska ha tagit med sig ett flertal unga pojkar upp till sitt sovrum och att hon ofta fått fiska upp artistens och pojkarnas underkläder ur jacuzzin efter besöken, skriver Daily Mail.

– Det fanns mycket vaselin runtomkring på Neverland, mycket i Michaels sovrum. Jag ifrågasatte aldrig, för han var min chef och man bara gör det man är anställd för att göra. Men jag undrade, säger Adrian McManus, enligt Daily Mail.

Hon fortsätter med att berätta att hon brukade hitta vaselin och tamponger i sovrummet och runtom i huset. Både i lådor, på byråer och till och med på vinden och i golfbilen.
– Många gånger när han hade speciella gäster där, små pojkar, så tog de bad med honom i hans bubbelpool. Han hade en bubbelpool i sovrummet.

Expressen – Michael Jacksons städerska dödshotad efter hemliga informationen

Det var hemskt att se dessa män alldeles nerbrutna av sina upplevelser även deras familjer som splittrades och pappan i James familj hängde sig. Och mamman som följde med till USA och levde lyxliv medan Michael Jackson begick övergrepp några rum bort. Något som slog mig var att Wade och James var så lika varandra även mammorna. Först kunde jag inte skilja dom åt.

I dokumentären syns också Macaulay Culkin (“Ensam hemma”) som liten grabb och han var en av pojkarna. Han har hela tiden förnekat övergrepp. Han gick ner sig rejält genom droger och alkohol som för mig kan vara ett tecken på att han ljuger. Det är att Michael Jackson var den största och att bara vara nära honom var det största, att vara utvald.

Jackson förgrep sig på Jimmy, 10, – och bjöd hans mamma på lyxliv
Stephanie Safechuck såg Michael Jackson som en extra familjemedlem – men i hemlighet förgrep sig världsstjärnan på hennes 10-åriga son, James ”Jimmy” Safechuck.

Långsamt separerade han pojken från familjen, samtidigt som mamman fortsatte tro att allt stod rätt till.
– Samtidigt som det sexuella förhållandet utvecklades så jobbade han på att få mig att fjärma mig från mina föräldrar, säger Jimmy Safechuck i ”Leaving Neverland”.

Stora delar av Michael Jacksons långa karriär kantades av envisa rykten om att han förgrep sig på unga pojkar. 2005 ställdes stjärnan till och med inför rätta men friades. 

”Om någon kom på oss så skulle våra liv vara förstörda”
Jimmy Safechuck berättar i ”Leaving Neverland” att artisten hela tiden förberedde honom på hur de skulle bete sig för att inte bli ertappade.
– Han sa till mig att om någon kom på oss så skulle våra liv vara förstörda. De sa han hela tiden.

Jimmy Safechuck förklarar hur artisten hela tiden försökte få honom att ta avstånd från sina föräldrar.
– Samtidigt som det sexuella förhållandet utvecklades så jobbade han på att få mig att fjärma mig från mina föräldrar, säger Jimmy Safechuck i ”Leaving Neverland”.

När Michael Jackson första gången anklagades för sexuella övergrepp mot unga pojkar var det många som tvivlade på att “The King of Pop” kunde ha utfört sådana handlingar. Nu berättar två pojkar om åratal av sexuellt tvång under sin tid med superstjärnan. James Safechuck och Wade Robson var 10 och 7 år gamla när de blev Michel Jacksons särskilda vänner och bjöds in till den sagovärld där han levde när han stod på toppen av sin karriär. Pojkarnas familjer var ovetande om den manipulation och de övergrepp han utsatte dem för. Genom ingående intervjuer med de nu vuxna männen och deras familjer tecknar Leaving Neverland en bild av långvarigt utnyttjande, svek och motstridiga känslor, känslor som ledde till att James och Wade trots många år av förnekelse till slut valde att berätta sanningen. En film av Dan Reed.


Wade Robson, Dan Reed och James Safechuck

SVT – Leaving Neverland
Kan ses till söndag 8 sep 23.59.

Andra dokumentärer.


Det här inlägget postades i Boende, Djuren, Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Pedofili, Sexbrott och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.