Modell mördad som skulle vittna

Modellen Iman Fadil som skulle vittna mot Silvio Berlusconi om mutbrott. Hon var också en frekvent gäst i dom s.k.”bunga-bunga middagar” i hans “grotta”.

Silvio Berlusconi tillhör maffian som han alltid har gjort och om mutbrott avslöjas när han satt som premiärminister är ju såklart inte bra. Här har vi ett fall då tar man fram det stora artilleriet. Italienska maffian med sina metoder eller så tar man fram speciella torpeder är inte att leka med.

Ett prov har visat att hon avlidit till följd av en ”blandning av radioaktiva ämnen” som polonium. Jag undrar hur många som har mördats för att dom varit ett hot som vi inte vet något om. Polium är effektivt det har vi sett tidigare som från Ryssland för att göra sig av med obekväma personer och f.d. spioner.

Huvudvittne mot Berlusconi dör av förgiftning
en marockanska modellen Imane Fadil är död. Enligt den förundersökning som inletts finns en stark misstanke om att hon blivit förgiftad av radioaktiva substanser. Hon var ett av huvudvittnena i tidigare rättegångar mot Italiens förre premiärminister Silvio Berlusconi.

Italiens ledande morgontidning Corriere della Sera slår fast att den 34-åriga modellen har dött av ”en mix av olika radioaktiva substanser”. Nyhetsbyrån AGI som citerar ”närstående källor” talar om att Imane Fadil ”utsatts för ämnen som inte går att köpa, varför det inte kan ha rört sig om en olycka”.

Nu stundar den tredje rättegången kallad ”Ruby ter”. Den handlar uteslutande om korruption av huvudvittnen. Genom att betala en rad kvinnor och även manliga medarbetare, så skall Berlusconi ha fått en rad personer att vittna falskt till hans fördel.

Den 82-årige Berlusconi, som avser kandidera till EU-valet i maj för sitt parti Forza Italia, har bett att rättegången skall skjutas fram till dess valet är över. En framställan som han inte fått beviljad.

DN – Huvudvittne mot Berlusconi dör av förgiftning

Här är några,
Barna Jack, Michael Hastings och Marilyn Monroe.
SQ – Marilyn Monroes död ännu en gåta

MI6-spionen Gareth Williams
SQ – Spionen hittades död i väska

Steve Kangas
SQ – Hillery Clinton

Jimi Hendrix
SQ – Jimi Hendrix

Bechir Rabianis
SQ – Bechir Rabanis

Sen alla andra! Kärnfysiker från Iran som mördats av Mossad eller av speciella torpeder. Den palestinske ambassadören Jamel al-Jamal i Tjeckien blev mördad av en bomb som satt fast i ett kassaskåp som han flyttade.
Aftonbaldet – Palestinsk diplomat död i explosion

Kärnforskare i Iran har mördats Dariush Rezaeinejads, Majid Shahriari, Fereydoon Abbasi, Massoud Ali Mohammadi, Mostafa Ahmadi och Roshan Behdast.
SQ – Slaget om Iran

Jamal Khashoggi blev mördad. Idag vet vi vilka som ligger bakom, Saudiarabien!
SQ – Mordet var planerat

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Terror och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.