Ingen skam i kroppen har dom – H&M

H&M-familjen lever i extremt lyx och miljardärer är dom allihop och deras rikedomar har dom fått genom slaverifabriker i Asien och korkade personer både här och över världen tycker att det är helt OK med billiga kläder oftast i dålig kvalitet. Fy F@N!! säger jag. Jag tycker dom är ett pack utan moral. Sömmerskorna har knappt att dom kan överleva och sover över sina maskiner och bor ofta i ruckel. Jag vill kräkas! Men samma skrot och korn tycker jag att Kronprinsessan är som är kompisar med denna familj.

Jag har tappat all respekt för vårt kungahus som skor sig och smusslar. Bort med dom! “Den kungliga kleptokratin” av Thomas Lyrevik. I flera år har jag varit mycket kritisk till kungahuset då dom nu för tiden också lever i sus och dus och kronprinsessan är reklampelare för H&M vilket jag tycker är vidrigt! Men kungahuset är också kompisar med kungahuset i Saudiarabien! Det tycker jag säger en del om vårt kungahus.

H&M-arvtagerskan Charlotte Söderström är mångmiljardär och bor i en 775 kvadratmeter stor villa.
Hon är vän med kronprinsessan Victoria och äger Sveriges bästa och dyraste hästar.

Med sin man driver hon en country club där inträdesavgiften är 250 000 kronor och gästlistan är hemlig.
– Hon är en ganska lågmäld person, säger vännen och OS-medaljören Peder Fredricsson, som rider hennes hundramiljoners häst.

Expressen – H&M:s arvtagerskans liv i lyx med dyra hästar och hemlig klubb
Premium artikel.


Charlotte Söderström
I ärlighetens namn skulle jag aldrig ha velat födas in i sådan familj, ALDRIG!! Med människor utan empati med rovdrift.

Det här inlägget postades i Boende, Hälsa, Idrott, Politik, Rättssystem och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.