Josefin Nilsson – Älska mig för den jag är

När Josefin i slutet av dokumentären sjunger:”Min Gud, var finns du nu”. Då bröt jag ihop fullständigt.

Alla vet nu vem sadisten är. Misogynen och kvinnohataren med ett extremt kontrollbehov och svartsjuk utöver det vanliga. När Josefin fick livvakt till och från jobbet då förstår man hur jävla farlig denna skådespelare är. Nu har han en ny ung journalist. När kommer han att slänga henne in i väggen så att den går sönder. Hur många blåmärken och sparkar kommer hon att få. Hoppas verkligen att hon bryter upp från honom efter detta.

Jag anser att han indirekt dödade Josefin. Han ville se henne död. Hur i glödheta…. kunde han bli frikänd!? Men han spelade offer förstås han är ju skådespelare. Han skadade Josefin så svårt i ryggen så ryggkotorna ruttnade sa dom i dokumentären. Två operationer hjälpte inte. Hon hade svåra smärtor.

Jag reagerade faktiskt när han var med i dokumentären om MeToo för ett år sedan. Att han fick villkorligt är MYCKET upprörande. Han skulle ha flera års fängelse.

Vid sin död hade Josefin Nilsson påbörjat en bok om sin tid med skådespelaren, och skadorna som aldrig läkte – utan rentav förvärrades med åren. I boken berättar Josefin om hur hon tar emot kanonader av slag och sparkar, hur hennes ryggkotor går sönder och måste lagas med proteser och titanskruvar.

Till slut stelopereras hon, men blir ändå inte bra. Hur han lyfter henne i strypgrepp och sedan spottar henne i ansiktet. Hur han kallar henne en tjock, ful grisfarmarfitta och säger att han ska döda henne. Vid ett tillfälle, när relationen sedan länge är över och skådespelaren avtjänat sin villkorliga dom, möts de två av en slump på en restaurang.

Josefin går fram till honom och frågar om han inte skäms över vad han gjort mot henne. Svar: ”I still want to kill you.”

Expressen – Sverige sviker kvinnorna som får stryk av sina män

Det finns inte en enda empaticell i hans huvud. Han borde diagnosticeras för något är allvarligt fel.

VARFÖR skyddas han? Det är obegripligt! Han säger att han har fått sitt straff, villkorligt, det är inget straff för det han har gjort och nu har han skaffat advokat! Han är helt känslokall och ångrar ingenting då han fortfarande ville döda henne. Han har dödshotat henne, stalkat henne och struntat i besöksförbud. Jag tycker att han vidrig, riktigt vidrig.

Den här låten hade hon gjort perfekt. En av dom vackraste jag vet.
R.I.P. Josefin!

Det här inlägget postades i Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Rättssystem, Teater, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.