KD + SD = SANT

Jaha, KD:s dåliga resultat i valet gör att dom hänger på SD då deras valresultat blev bra och sm verkar öka. Och det kan gynna KD vid nästa val.

Kristdemokraterna är riktigt blå och det är också Sverigedemokraterna fast ett snäpp mot det bruna. Det är helt enkelt en strategi från Kristdemokraterna. Då blir alla rasister glada förstås.


Här Ebba med IDF:s t-shirt med logga och glada är dom Sara Skyttedal och Ebba på en av Israels stridsvagnar. Nice! Zionister.

Kristdemokraterna öppnar för samtal med Sverigedemokraterna. Det skriver idag Ebba Busch Thor på sin Facebook-sida.

Kristdemokraterna öppnar för att samtala med Sverigedemokraterna. Det skriver Ebba Busch Thor idag i ett nytt utspel. Hon menar att KD ska kunna diskutera “enskilda sakfrågor” med alla partier – inklusive SD. 

Busch Thor skriver på Facebook att KD “kan samtala med samtliga riksdagspartier i syfte att nå samsyn i enskilda sakpolitiska frågor där det finns förutsättningar för att stärka stödet för den politik vi står för”. Enligt Busch Thor har beslutet starkt stöd inom partiet.

Nyheter24 – Ebba Busch Thor öppnar för samtal med Sverigedemokraterna

Lars Aduktsson finns i Kristdemokraterna och vad jag tycker om honom har jag skrivit om flera gånger, URRRRRRR!! Jag tycker att han är riktigt obehaglig med sitt hat mot palestinierna.

Almedalsveckan 2018 när en kvinna blev puttad av nazister är ju självklart inte bra och dom borde förbjudas! Zionister borde också förbjudas då dom vill få bort alla palestinier och ockupera hela Palestina och dom är på god väg då Västbanken nästan är helt ockuperat av bosättare och i Gaza pågår Israels krig dagarna i ända året om. Och det står Kristdemokraterna för. Det är så långt från kristendom det kan komma.

MEN… Men mördandet och alla övergrepp man kan tänkas sig mor palestinier är helt OK! Jag avskyr zionister det är helt klart.

– Det är verkligen deprimerande och tungt att se att den här typen av aktioner händer under en demokrativecka som Almedalen. Att gå till attack mot vänskapsförbundet enbart för att vi försvarar och arbetar för Israel är ju avskyvärt och fullständigt oacceptabelt, säger han.

Adaktusson påpekar att han utgår från att polisen kommer ”utreda saken från grunden” och att de som låg bakom attacken ställs till ansvar.


Det passar ju bra med tältet bredvid Sverigedemokraterna.

Det som händer i Palestina är mer än avskyvärt och strider mot dom mänskliga rättigheterna. Israels folkmord mot palestinier som har pågått sen 1948 och det strider mot allt som står för mänsklighet och det stöder Adaktusson, Bush och Skyttedal.

Det här inlägget postades i Film, TV och Media, Hälsa, Israel-Palestina, Kriminalitet, Rättssystem, Religion, Terror och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.