Julian Assange kan kastas ut av Ecuador

Då blir väl Anna Ardin glad,
Hela denna ”affär” är helt grotesk. Å ena sidan enligt mig en rabiat person som till varje pris vill sänka Julian. Nu måste man ha två tankar i huvudet samtidigt först den påstådda våldtäkten å andra sidan utvisningen till USA som jag är absolut säker på då Hillary var i Sverige när han slapp husarresten och skulle skickas till Sverige då hon skulle hämta honom.

En natt kom ett plan som två flygplansentusiaster upptäckt. Det visade sig att det var ett chartrat plan från USA. Dom kom för att kidnappa två egyptier i samförstånd med regeringen för att föras till Egyptens värsta fängelse där dom utsattes för tortyr. Det visade sig att dom var helt oskyldiga. USA var helt paranoid och trodde dom var terrorister. Tack vare dessa flygplansentusiaster som det upptäcktes. Hur många sådana här operationer har hänt utan att det har upptäckts?

Anna Ardin är den drivande i detta det är min åsikt och har man följt henne på Twitter och p hennes blogg vid tillfället så är hon upp över öronen på Twitter och sen hennes hämndprogram i sju steg i hennes blogg. Båda är borttagna men jag hann.

Anna Ardins hämnd i sju steg

Jag rekommenderar alla som besöker bloggen att läsa förhörsprotokollet så förstår vem som helst vad detta handlar om!

Förhörsprotokollet

Honungsfälla, kanske. Tydligen gångbart även idag.

Jag anser också att Elisabeth Massi Fritz är rabiat i detta och jag har ALDRIG gillat henne. Det har dessutom blåst rejält om henne hur hon är som chef bl.a.

Jag har också funderat över hur bra Anna Ardin är på att manipulera för hela denna historia är så jävla absurd.

Julian Assange var i Sverige men den dåvarande åklagaren Marianne Ny (regeringen) ville inte ta i fallet. Vad hade USA och hon kucklat om? Det luktar skit minst sagt. Jag är ABSOLUT säker på att detta var en affär mellan USA och Marianne NY.

Om allt hade gått rätt till hade det varit ur världen. Men USA vill ha Julian för det var han och Wikileaks som la ut allt material. TACK och lov för det så vi fick se vilket ruttet land USA är. Julian är högsta vinsten och han skulle dö i amerikanskt fängelse med tortyr som Manning fick utså.

USA jagar Assange som misstänkt för att ha spridit stulna dokument från den amerikanska militären.
Julian Assange har befunnit sig inne på den ecuadorianska ambassaden i London sedan 2012, men nu kan han tvingas lämna ambassaden enligt Wikileaks:
”En högt uppsatt källa inom den ecuadorianska staten har sagt till Wikileaks att Julian Assange kommer kastas ut inom ‘dagar eller timmar’”, skriver de på Twitter.

Detta är något som Ecuadors utrikesministerium i ett uttalande avfärdar som rykten, enligt flera medier.
Ecuadors utrikesminister José Valencia kallar uppgifterna för ”grundlösa” och skriver på Twitter att Ecuadors regering ”inte kommenterar aktuella grundlösa rykten”.

Han skriver också att rykten om att Julian Assange kommer att lämna Ecuadors ambassad har funnits sedan månader tillbaka.

Expressen – Julian Assange kastas ut från ambassaden

En annan sak som jag skrivit om flera gånger om är att Anna ville glänsa i Julians kändisskap men det visades sig att Sofia en kompis också ville glänsa. Båda hade haft intimt med Julian. Det var spiken i kistan för Julian och Anna ville ville tvinga Julian till ett HIV-test. Julian ville inte detta. Skulle han ha HIV då!? Eller vadå, nej ren hämnd, ”två rivaler går samman” och anmäler Julian på en polisstation där en kompis till Anna arbetade.

Julian har suttit i ”fängelse” på Ecuadors ambassad sen 2012 och dessförinnan i husarrest. Räcker det inte nu? Han har dessutom barn.


Wikileaks/Foto:David G Silvers

Eaqhan beskriver fallet på ett utmärkt sätt. Min favoritblogg
Marinnae Ny

Som väl de allra flesta ännu minns så hade Anna Ardin bjudit in Assange att föreläsa. Märkligt nog skulle han bo hos henne och inte på hotell. Så var det arrangerat!

De hade sex. Inget märkvärdigt med det. Och dagen efter twittrade hon hur underbar han var. Några dagar senare raderade hon dock Twitterinlägget. Då hade hon nämligen upptäckt att Julian hade haft sex med en annan kvinna i den här vevan! Så hon gick till polisen tillsammans med den andra kvinnan och sa att Julian hade legat med henne (Anna alltså) med en trasig kondom. Ja, han hade själv gjort sönder den, sa hon. Och därför ansåg hon sig ha blivit våldtagen.

Det må vara som det vill med den saken. Vittnen finns ju inte. Men en sak vet vi. Julian Assange ställde sig till utredningens förfogande, men kallades inte till förhör och till slut var han tvungen att resa vidare. Inget konstigt med det heller, för en person som han.

Då plötsligt får den nya åklagaren för sig att häkta honom i hans frånvaro. Den första åklagaren hade dock lagt ner fallet.

Hela det här fallet är sjukt! Och frågan är ju ganska självklar att ställa: gillrade Anna Ardin en honungsfälla? Hon hade ju CIA-kontakter sedan hon var i Florida!

Varför i hela friden skulle Julian ha sönder en kondom med vilje? Hade han en önskan om att göra Anna med barn! Give me a break!! Aldrig i livet! Önsketänkande om inte det hade kommit fram om Sofia. Julian hade sitt liv och familj i Australien.

Inlägg som jag har skrivit tidigare. Men jag tror också att det skulle bli en fjäder i hatten om Borgström hade tagit hem det lika för Elisabeth Massi Fritz.
SQ – Anna Ardin och Julian Assange
SQ -Uppdrag granskning Julian Assange
SQ – Fallet Julian Assange drivs av prestigeSQ – Anna Ardins hämnd
SQ – Julian Assange och Hillary Clinton
SQ – Julian Assange-förhörsprotokollet
SQ – Sverige kan utlämna Assange till USA
SQ – Snowden/Greenwald/Assange/Manning
SQ – “Assange ett hot mot den svenska rättsstaten”
SQ – Borgström: Assange är en ynkrygg
SQ – Assange släpps mot borgen
SQ – Anna Ardins hämnd
SQ – Manning släpps fri och Assange vill förhandla

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Sexbrott och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Julian Assange kan kastas ut av Ecuador

 1. Klasse skriver:

  Jag sätter en tia på att Sofia var honungsfällan.

  Amerikansk boyfriend, kommer från ingenstans, sätter sig längst fram och flörtar i chockrosa tröja, springer fram och erbjuder sig köpa datorkablar, trots att hon inte är en arrangör (saknar naturlig plats i arrangemanget till skillnad från Anna). I mina öron låter det som ett väldigt offensivt beteende för en groupie, som i övrigt håller låg profil, går under jorden och ingen vet mycket om henne.

  Anna verkar i mina öron vara mer av en radikalfeminist och politisk karriärist. Ja, hon verkar mer drivande i saker för att sätta dit Julian för brott han inte begått, men drevs troligtvis av prestige, hämnd och svartsjuka. Kondomen var sönderklippt och saknade spår av DNA.

  Marianne Ny tror jag drivs mer av karriär och maktbegär som stigit henne åt huvudet snarare än påtryckningar från USA. Det skulle vara enklare för amerikanarna att fiska upp Julian och åtala honom för terroristbrott om han var satt på fri fot.

  Det året ville många spegla sig i rampljuset. Det var bland annat samtyckeslobbyisterna som försökte driva igenom samtyckeslagstiftning i Sverige (och göra karriär på det och tjäna stora pengar) så man försökte utnyttja det faktum att Julian var en världskändis och att han under något av raden av samlag med Sofia gått in utan grodmansdräkt och när han sa att han inte hade det “orkade” Sofia inte säga att hon ville att han skulle ta på sig det utan hon blev sur efter orgasmen istället.

  Tidningarna vinklade det som att han var inte bara våldtäktsman utan ett stort svin. Det var så mycket tal om svineri att det påstådda svinaktiga beteendet var olagligt i sig självt (vilket det såklart inte är, men det är radikalfeministens våta dröm). Det var ett smutskastningsdrev med syftet att bland annat driva igenom samtyckeslagstiftning och ett tecken på det var den falska gräsrotrörelsen #prataomdet som uppmuntrade unga tjejer att hänga ut sig själva och sitt privatliv på nätet för allmän beskådning för all framtid, bara för att driva igenom en lagstiftning som arrangörerna skulle göra karriär på.

  Lustigt nog satt det några nyktra personer kvar i advokatsamfundets korridorer som motsatte sig lagstiftning och allt var förgäves. Först häromåret lyckades man tack vare en propagandasatsning av #metoo kampanjer driva igenom lagstiftningen. Samtyckeslobbyisterna hade lärt sig av Assange-affären att det räckte inte med ett vanligt drev utan den här gången skulle man dreva ända in i kaklet, kosta vad det kosta vill.

  Det hänger väl på amerikanarna vad de vill göra med Julian eller inte. De kan säkert ställa honom till rätta för något terroristbrott av något slag eller olaga intrång. Det där har de nog redan klart. Trumpen kanske benådar honom i ett sådant fall vem vet. Om CIA hade velat ha bort honom hade han nog redan varit död.

  Det är ungefär så jag minns fallet.

 2. admin skriver:

  Om jag minns rätt så var det Anna Ardin som bad Sofia att skaffa kablar. Groupie var dom båda två. Anna har en bror (om ryktet stämmer) som var officer i Afghanistan. Jo, Anna är radikalfeminist och tillhör dessutom den religiösa falangen inom Socialdemokratin. Det är ingen som jag vill ha i min bekantskapskrets.

Kommentarer inaktiverade.