Världen har blivit lite bättre!

Om det är något jag har avskytt så är det när rika främst amerikanare åker till Afrika för att skjuta storvilt. Deras argument är att det behövs gallra ut gamla och sjuka djur men det är skitprat.

Nu har en fått stryka med, ihjältrampad av en elefant och uppäten av ett lejon. Great!! Lika är när tjuvjägare blir skjutna av parkvakter eller blir dödade av djur i reservaten. Nästan så det är dags för lite champagne!


Theunis Botha

Det finns också personer som kallar sig för jägare men är fega skitar som jagar i Canned hunting, i inhägnader där djuren, främst lejon inte har ett uns av chans. Lejon som föds upp för att sedan bli skjutna av en skock idioter.

Canned hunting

Det är nog många som kommer ihåg tandläkaren Walter J. Palmer som sköt ihjäl det populära och oskygga lejonet Cecil med den svarta manen som plågades i timmar innan han dog då han skjutits med pilbåge? Cecil med svart man var ett vänligt lejon som inte var rädd för människor. Han var fredad med halsband.

Hä finns ett par youtubeklipp ett från Canned hunting.
SQ – En månad efter Cecils död
SQ – En vit amerikansk vilde troféjägare

Tjuvjägaren Theunis Botha blev nedtrampad av elefant – uppäten av lejon
Storviltsjägaren klämdes ihjäl när elefant föll över honom i Zimbabwe.

En misstänkt tjuvjägare i Sydafrika blev först ihjältrampad av en elefant, sedan uppäten av en flock lejon, meddelar nationalparken Kruger i ett pressmeddelande.

Tjuvjägaren var ute och jagade efter noshörningar i Kruger nationalpark i östra Sydafrika när han i tisdags blev dödad av en elefant.

Expressen – Tjuvjägare nedtrampad av elefant och uppäten av lejon

Det här inlägget postades i Djuren, Djurplågeri, Hälsa, Kriminalitet, Natur och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.