Jan Helin svamlar

Han är så svamlig att det går knappt att förstå vad han säger. Förvirring uppstår. Med det kan han också köra över folk för dom förstår inte.

Här Juholtaffären som upprörde mig något så fruktansvärt för det var Aftonbladet som stod för drevet. Det här hittade jag på Youtube. Fy F@N!!!
Jan Helin gick ut och bad personer gräva fram skit om Håkan och Aftonbladet la ut alla räkningar och gud vet allt.


Jan Helin, chefredaktör på Aftonbladet, meddelar att han personligen inte nödvändigtvis vill att Håkan Juholt ska avgå – men att han vill att “nyheten ska hända”. Skandinaviens största tidning önskar alltså aktivt att Socialdemokraternas partiledare ska avgå – detta trots att han erkänner att de överdrivit och kommit med osanningar i “avslöjandet” kring Juholts hyresblankett. Från Medierna i P1 2011-10-15
Reporter: Jag satt här och väntade på dig några minuter innan du kom in, du satt och pratade med en kollega där ute, och då hörde jag honom säga ”Förhoppningsvis avgår ju Håkan Juholt idag”
Jan Helin: Eh…
Reporter: Och du sa ”ja”
Jan Helin: Nej, jag sa ”De”… Nej, det där är faktiskt… Alltså vad vi sa… Vi satt och tittade på en dummy för en… en ny utveckling och då sa vi att i en väldigt skarp nyhetsläge skulle vi göra på det här och det här sättet. Och då sa han ”Ja, det kan ju bli så” att…
Reporter: Nej han sa så här: ”Förhoppningsvis avgår Håkan Juholt idag”
Jan Helin: Okej, det kommer inte jag ihåg. Men…
Reporter: Och du sa ja.
Jan Helin: Okej, och då vill du veta… Nu står vi alla och hoppas på att Håkan Juholt ska avgå, så är det…
Reporter: Ja…
Jan Helin: Så är det inte. Det där är väl… Du överhörde väl en jargong, ett sätt man pratar på. Men det är väl klart en journalist hoppas alltid att en nyhet ska hända. I den meningen… Eh…
Reporter: Men han kunde ha sagt ”Förhoppningsvis avgår inte Håkan Juholt idag” – det är också en nyhetshändelse
Jan Helin: Ja, det är väl en typ av icke-nyhetshändelse. Men jag tror att… att anklaga en journalist för att hoppas på att nyheter ska hända är lite som att anklaga vatten för att vara vått. Eh…
Reporter: Men är det inte lite symptomatiskt ändå att samtalet mellan en chefredaktör och en kollega att… ”Förhoppningsvis avgår Håkan Juholt idag”
Jan Helin: Det tror jag ska ses i en kontext på en redaktion där man hoppas att nyheter händer… Eh… Men…
Reporter: Hoppas du att Håkan Juholt avgår?
Jan Helin: Nej, personligen så har jag ingen…
Reporter: För nyhetens skull så att säga?
Jan Helin: Nej, personligen så har jag ingen förhoppning om det, alltså därför håller jag mig agnostisk, det kan bli så eller inte bli så. Men det är klart vi har ett… Om han avgår har vi ett skarpt nyhetsläge, så är det.

Och DETTA!!!

Texten är från Youtube.

Jan Helin verkar tycka att han hade på fötterna då han initierade drevet. Men fakta säger annorlunda. Här påstår han att Juholt sa en sak och menade en annan. Fastän Jan Helin, som är chefredaktör för Aftonbladet borde veta om att Riksdagen har erkänt att de gick in och ändrade på Hemsidan, strax sen drevet började. Och att de idag har gjort om blanketterna som visade att Juholt ifyllt Hyresbidragsblanketterna helt korrekt och sanningsenligt, så hävdade Helin på programmet Hübinette den 5 dec. 2012, att “drevet hade rätt” – och att Juholt sa en sak och menade en annan. Helin är en sann medialögnare!

Jan Helin blir programdirektör för nyheter, sport, samhälle, dokumentär, barn och unga samt minoriteter.

Lena Glaser blir programdirektör för underhållning, kultur, drama, fritid, fakta, religion och livsåskådning.

Ursäkta mig! Jag tycker att detta är ett sorgligt par! SVT i förfall.

Det här inlägget postades i Film, TV och Media, Kultur, Politik, Teater och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.