Sadisterna i slakthusen!

Det sägs att Sverige har den bästa djurhållningen och kanske är den bättre än många andra länder men riktigt bra är den inte. Djur som körs till slakthusen har hög stressnivå och när dom andra dödas framför och förstår vad som ska komma måste det ge ett stort stresspåslag. Kossor är inte dumma, inte grisar heller även hästar. Enligt mig förstår djur mer än vad vi tror.

Jag tror också att sadister dras till slakthus precis som pedofiler dras till daghem och blir barnläkare och liknande yrken.

Det är en orsak till att jag inte äter kött från slakthusen då jag anser att det inte är nyttigt sen är rött kött inte nyttigt i sig.

Med jämna mellanrum kommer rapporter om fruktansvärda förhållande för djur som för grisar, kossor och hästar. Boskap torteras, misshandlas, vanvårdas och föses med elkäppar. Det är män! Jag skrev till Scan för många år sedan och frågade om det fanns kvinnliga slaktare men fick aldrig något svar. Jag har då aldrig sett kvinnor misshandla boskap i slakthusen.

Min första kontakt med en otrolig misshandel var av en häst i USA. En häst stod bunden mellan två stolpar och ägaren brutalt slog ihjäl sin häst med en slägga, han slog, slog, och slog tills hästen dog och blev hängande i repen. Detta smygfilmades. Han njöt av att slå ihjäl sina hästar för det var flera som utsattes för detta för att sen begravas i diket.

I katolska länder behandlas djur respektlöst då dom tror att djur inte har någon själ och med det inte kan förstå. I Kina kokas hundar levande och katter flås levande. Kina är nog det folk som är värst dessutom är dom så jävla korkade att dom tror att betar botar impotens eller förhöjer. Det är Kina som ser till att Afrikas djur håller på att utrotas.

Nu har det återigen kommit larmrapport om att att kossor torteras i slakthus i Hamburg, Tyskland. Filmer finns men jag blir deprimerad numera när jag ser filmer när filmer när djur misshandlas, vanvårdas heller torteras till döds.


Printscreen från Expressen. Jag orkar inte se fler filmer för jag vet ändå hur det ser ut.

I Italien är det populärt med hästkött och dom hästar som inte håller måttet inom hästsport säljs oftast till Italien under fruktansvärda förhållande och hästar dör under transporten. Här en död häst som blir till ett trappsteg för en häst som ska av transporten. Det gör säkert mycket ont när mannen rycker i svansen. Hästkött är ett mycket bra kött så därför uppmanar jag att beställa hästfilé från affären så slipper den hästen åka till Italien.

Här mycket brutala bilder på hur fyra hästar slås ihjäl med en yxa. Man ser så tydligt hur den sista hästen ser ut när den ska dödas. Det skär ända in i märgen att det finns så brutala, empatilösa och sadistiska män som funkar på detta sätt.


Även här en fruktansvärd bild när en tjur försöker att undkomma och klättrar upp på väggen och tjuren ger uttryck för sin smärta. Dödas med en slägga. Mördas kanske är ett ord på vad som pågår. VARFÖR används inte bultpistol om dom nu vill bli av med boskap? Bultpistol ser ut som ett rör ungefär och djuret ser inte då det döljs i handen. Jag har själv varit med två gånger när hästar varit tvunget att avlivas. Veterinären kom in i båset och satte bultpistolen mot pannan och hästen märkte ingenting. Det tog 5 sekunder sen snittade han av halsen.

Här en kossa instängd i ett bås och det syns ju hur det mår.

Det kommer också rapporter om att djur bränns ihjäl nu senast med hönor till slakt. Tuppkycklingar mals ner levande. Grisar som skållas till döds eller bränns till döds. För många år sedan kom en skakande berättelse som hette “Walls of glass” där en reporter gjorde en s.k. “Wallraffa” och dokumenterade hur det gick till. Tyvärr finns inte den rapporten kvar på nätet.


Vad är detta för djurhållning? Helt sanslöst även om dom är på väg till slakthusen.

Här hos en bonde i Polen.

Fy F@N!! här låses suggor fast och en galt går runt och våldtar för det är faktiskt så det går till. Suggan kan inte röra sig. Detta görs för att bli mer lönsamt. Det är nu också tillåtet i Sverige.
Halalslakt och kossan förblöder.

Men självklart så är inte alla kineser sadister med brutala slaktmetoder. Det förekommer i hela Asien men Kina är värst. Det pågår protester även där.
Aftonbladet – Katter flås och kokas levande

Kina är nog det brutalaste landet när det gäller djur. Här klubbas hundar ihjäl på gatan. Även hundar förstår vad som händer. Katter flås levande och hundar kokas levande.
Här innan hunden slängs i grytan. Och det anses vara ett nöje att titta på.


Här klubbas hundar ihjäl på gatan till allmän beskådan, Fruktansvärt!!

Här en liten flicka som tittar på.

Det kom också rapporter för några år sedan om angorakaniner som torterades då dom fick sitt ull avdraget och sen fick pälsen växa ut igen och samma helvete. Köp INTE produkter av angoragarn!

I Sverige är det förbjudet att kastrera kultingar utan bedövning men vad vet man vid stora grisfarmar.

Man föser in kossan i trumman och spänner fast henne och vänder henne på sidan och skär av halsen så att kon förblöder.


Måste vara förfärligt för kon att se vad som hänt kon framför.

Gåslever anses vara en delikatess. För många år sedan smakade jag på denna s.k. delikatess och det var innan jag visste hur det gick till. Man tvångsmatar gäss så mycket att det har hänt att magen har sprängts. Nu är det förbjudet i Sverige men nu används ankor istället. Det är ett djurplågeri utan dess like. Gåslever är äckligt och mycket fett precis som ålen och jag begriper inte hur folk kan äta något som är så extremt fett.

      

Jag har så många bilder på eländet så det skulle räcka till en bok. Det finns mer att läsa i “Djurens Rätt”
Djurens Rätt
Djurens Rätt är en partipolitiskt obunden ideell djurrättsorganisation. Med mer än 40 000 medlemmar utgör organisationen Sveriges största djurrätts- och djurskyddsorganisation. Djurens Rätt arbetar för en värld där djur respekteras som kännande individer med rätt till sina egna liv. Målsättningen är att vara en bred rörelse som samlar dem som vill uppnå förändringar för djuren.

Det här inlägget postades i Allmänt, Djuren, Djurplågeri, Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Mat, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.