Titta! Nu kan kineserna skjuta runt hörn

Jaha! Inget nytt. Israelerna har utvecklat detta vapen och kanske har kineserna köpt det från Israel. Detta vapen är riktigt ruttet och något fegare finns inte möjligtvis drönare också.

Betalvägg!

Titta! Nu kan kineserna skjuta runt hörn
President Xi moderniserar Kinas väpnade styrkor PLA och ökar sin närvaro i sydkinesiska havet.

Aftonbladet – Titta! Nu kan kineserna skjuta runt hörn

För några år sedan visades i SVT en mycket bra dokumentär om Israels vapenindustri och vapenlobby. En grävande israelisk journalist gjorde en avslöjande dokumentär med dold kamera under en vapenmässa, Yotam Feldman.


Vapenlabbet – gjutet bly, Yotam Feldman

Man kan se den för en billig penning. Den är mer än värd att se för att se vad israelerna är i stånd att göra mot palestinier.När palestinierna är eliminerade/utrotade står Libanon på tur. Nästa folkmord.

Här ett inlägg jag skrev 2015.
SQ – Operation gjutet bly – Vapenlabbet

Israel har ingen som helst tanke på en tvåstatslösning. Nu när Jerusalem blir Israels huvudstad har man klippt av Västbanken i två delar vilket medför stora svårigheter för palestinier att fritt åka mellan norra delen och den södra.

Här ett inlägg om hur bosättarna bygger ut på Västbanken. Man får inte bygga nya utan man bygger ut istället. VIDRIGT!!
SQ – The Settlers av Shimon Dotan – Bosättarna på Västbanken
En annan dokumentär.
SQ – Bosättarna på Västbanken

Shadow world, svensk text.1,30 lång.

En obehaglig och avslöjande resa in i den globala vapenhandeln – en skuggvärld som genererar miljarder och som befolkas av korrupta ledare, ljusskygga affärsmän och skumma mellanhänder. Krig till varje pris är deras devis. Gärna så länge som möjligt. Offren spelar ingen roll så länge pengarna fortsätter att flöda. (The Shadow world, Johan Grimonprez 2015)

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Israel-Palestina, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.