Dessa jävla nazister som härjar på våra gator!

Förbjud sådant avskum som använder demokrati för att avskaffa den. FY F@N! säger jag. Det är ju förfärligt och lagen måste ändras. Dom är så vidriga att jag mår illa. Och hur mycket kostar dom inte när massor med poliser måste vara där dom är.

Skulle vara intressant att veta hur många av dom som har ett anständigt arbete.

Dom är dessutom så korkade att klockorna stannar som tror att det finns något som etniska svenskar. Det har invandrat folk hit sen istiden. Det har visats en mycket bra dokumentär om dom första svenskarna i två delar för ett tag sedan. Och går vi ännu längre tillbaka så har vi vårt ursprung i Afrika.

Idioter som babblar om den ariska rasen. Det finns ingen sådan ras utan det var något som Hitler hittade på. Vi alla tillhör Homo sapiens. Spelar ingen roll vilken hudfärg vi har eller till vilken folkgrupp eller religion vi tillhör, vi är alla Homo Sapiens!

Stora kaoset: 25 nazister bussas till polisstationen
På första maj marscherade nazistiska Nordiska motståndsrörelsen på två orter i landet: I Kungälv i Västsverige och i Ludvika i Dalarna. I båda städerna kandiderade NMR i kommunvalet i höstas, utan att komma in.
Nazisterna samlades på förmiddagen på respektive ort – och i Kungälv var det över först vid 17-tiden på eftermiddagen.

Då hade polisen avbrutit nazisternas tåg tillbaka från Nytorget till demonstrationens egentliga start- och slutplats – och skickat 25 av dem till polishuset i Göteborg i en buss.
– Det är några som är gripna och några som är hämtade till förhör, säger Christer Fuxborg, polisens presstalesperson.

I staden i Dalarna pågick flera andra imitativ under dagen och en av dem som fanns där var Centerpartiets partiledare Annie Lööf.
– Det är en ren skymf mot människovärdet, demokratin och anständigheten när vi ser hur de bär uniformsliknande kläder, hur de kommer ha nazistiska symboler och skandera ut sitt hat, säger hon om NMR-demonstrationen i Ludvika.

I Ludvika fanns även klimataktivisten Greta Thunberg på plats.
”I Ludvika för att stå upp för alla människors lika rättigheter och mot odemokratiska värderingar”, skriver hon på sin Instagram.>/span>

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Kriminalitet, Kultur, Maffia-gängen, Rättssystem, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.