USA förbereder statskupp i Iran, med hjälp av EU:s policy

Så fort USA inte får som dom vill ställer dom till ett helvete och sätter in sanktioner. Nu gäller det Iran som framförallt Israel vill starta krig med då dom är fullständigt paranoida. Israel ser hot överallt och USA kommer springande med en lösning.

Jag vet inte hur många gånger jag har skrivit att jag tycker att USA är det ruttnaste som finns, det värsta i hela världen med tanke på alla statskupper och mördande sen 1947. USA har det värsta CV man kan tänka sig INGET annat land i världen har det. USA invaderar länder som har en politik som inte USA gillar eller om något land nekar USA att bli utsugna invaderar USA. Och ALLTID har USA förlorat och återvänt med svansen mellan benen och lämnat död och förödelse efter sig. Miljoners och åter miljoners döda, civila, kvinnor och barn. Vietnamkriget och Irakkriget är praktexemplar på USA:s brutalitet och girighet som saknar motstycke. När Saddam nekade USA att sälja olja billigt vad hände då? Likadant med Khadaffi. Dom mördades av USA:s huliganer.

Nu står Venezuela på tur för USA att suga ut på dess naturtillgångar. Efter det blir det väl Bolivia som har en socialistisk regering. USA hatar allt som har nyanser av rött.

Ibland önskar jag att det börjar mullra i Yellowstone så dom får annat att tänka på och ägna sig åt vad som händer i USA istället för lägga i sig allt som dom inte har med att göra. Den dubbelmoral och hyckleri som finns saknar motstycke det också. Och girigheten förstås.

USA:s statskupper sen 1947.
USA:s CV – Statskupper sen 1949


Girighetens ansikte.

Nyligen har USA som bekant förklarat att Irans militär, Islamic Revolutionary Guard Corps (IRGC) inklusive den enhet som bekämpar USA-stödda terrorister i bl.a. Syrien som terroristorganisation. ““Today, I am formally announcing my Administration’s plan to designate Iran’s Islamic Revolutionary Guard Corps (IRGC), including its Qods Force, as a Foreign Terrorist Organization (FTO) under Section 219 of the Immigration and Nationality Act,” förklarade president Trump 8/4. Ska träda i kraft 15/4. I praktiken innebär detta att USA förklarat krig mot Iran menar den kände f.d. vapeninspektören Scott Ritter.

När Donald Trump valdes till amerikansk president gick han omedelbart till angrepp mot Iranavtalet, som han kallade för det ”värsta avtalet någonsin”. Den 2 november i fjol drog sig USA ut ur avtalet. Samtidigt fick åtta länder fortsätta att importera iransk olja under en period på 180 dagar. Den perioden närmar sig nu slutet.

Alla europeiska oljebolag har dragit sig ur Iran.
Hotet om att de företag som handlar med iransk olja kommer att nekas tillgång till det amerikanska finanssystemet har samtidigt varit effektivt. EU har försökt upprätthålla sin del av avtalet med Iran, men enligt forskaren David Ramin Jalilvand, på The Oxford Institute of Energy Studies, är det en slående skillnad mellan EU:s politiska ambitioner och de kommersiella realiteterna.

Alla vänner av frihet och nationellt självbestämmande måste stödja Irans oberoende mot USA-imperialismen, oberoende av kritik mot Iran i andra avseenden. För detta är det viktigt att bryta USA:s dominerande ställning på valuta- och finansmarknaden.

Hela artikeln här:
Global politics – Stalltips: USA förbereder statskupp i Iran, med hjälp av EU:s policy

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.