Skjut ner drönarna i kriminella gäng

Kriminella invandrargäng bl.a. i Bergsjön och annat patrask för det är väl dom som vill ha sitt i fred så dom kan sälja sitt knark helt öppet och misshandla och skjuta ihjäl varandra i lättkränkhetens namn.

Kriminella MC-gäng kan räknas in den gruppen också. Det känns mer typiskt att det skulle vara dom också. Patrask!

Läste att kriminella sätter GPS under bilar för att spana för att sen skjute ihjäl personen i bilen. Hur lågt kan en människa sjunka? Dom är ju inte människor längre.

Polisen måste få rätt att skjuta ner drönarna för det är för jävligt med detta pack som inte gjort ett enda anständigt arbeta utan dom flesta lever på bidrag plus att dom handlar med narkotika och s.k. beskyddarverksamhet som är fruktansvärt.

Vi har också Ali Kahn-maffian i Angered också ett vidrigt patrask som styr i Angered. Det måste ju för fan hända något. Den familjen kommer från Libanon. Kurder som konverterat till islam. Dom tillhör en grupp som heter Mhallamis som startades Midyat sydöstra Turkiet 1980.

SQ – Ali Kahn-maffian i Angered


Maffiabossen Hashem Ali Khan

Kriminella gäng spanar på polisen med drönare
Kriminella gäng följer polisen från luften med hjälp av drönare. Det avslöjar SVT-programmet Josefsson, skriver SVT Väst.
En polis berättar i programmet hur han och flera av hans kollegor känner sig spanade på av kriminellas drönare med kameror. Det har inträffat vid flera tillfällen när de jobbat i de nordöstra stadsdelarna i Göteborg.

Polisen har belägg för att det handlar om kriminella gäng.
– Vid ett tillfälle tog batteriet slut och drönaren kraschade i backen inte så långt ifrån oss. Snabbt var personer på motorcykel på plats för att hämta drönaren. Och när vi kom dit såg vi att det var kända kriminella från de här nätverken som hämtade upp den, berättar en polis i programmet.
Drönarna är de kriminella gängens metod att försöka hålla koll polisen och på så sätt undkomma upptäckt.

GP – Kriminella gäng spanar på polisen med drönare

Det här inlägget postades i Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.