ESC – Tel Aviv 2019

Jag hoppas verkligen att detta stämmer, att folk bojkottar skiten. Det är inget jag ska titta på i alla fall. ALDRIG!!

Hon heter Netta Barzilai hon låg/ligger i flottan och vem vet kanske hon har skjutit någon palestinsk båt i sank till och med dödat någon. Hon verkar gräslig som öppet hyllar Israel och zionismen under ESC. Hemsk!!

Jag förstår inte ens idag hur denna gräsliga låt kunde vinna. Den är exceptionellt dålig! Zionisterna gjorde gemensam sak och åkte dit dom kunde rösta. Det är ju så orättvist att man kan rösta hur många gånger som helst. När det gäller Israel finns inget som hindrar dom.

En flagga med mycket blod på sig.

Det här inlägget postades i Israel-Palestina, Kriminalitet, Musik, Rättssystem, Religion och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.