Julian Assange en plågad man!

Vad ska jag tycka om detta då? Sverige skämmer ut sig totalt. När jag såg att förhören ska återupptas vilket är helt koko, kanske det ligger något annat bakom för ingen rättsstat beter sig på detta sätt. Lobby på hög nivå, USA ligger bakom tror jag. Madame Clinton var i Sverige med sitt Air Force One när alla trodde att Julian skulle skickas till Sverige. Då hade hon tagit honom.

Mycket har skett under bordet med tanke på Marianne Ny som var en virrepanna ingen ordning alls där. Att Sverige lämnar ut honom är ju självklart och England vill väl bara bli av med honom. Om det går till åtal så läggs det ner såklart för tittar man på riktigt grova våldtäkter läggs dom ner på grund av brist på bevis och ord står mot ord.

Finns det någon teknisk bevisning som styrker DNA? Inget vad jag har läst.
Vad här handlar om också är Elisabeth Massi Fritz fjäder i hatten. Jag har alltid ogillat henne. Men också PRESTIGE, PRESTIGE OCH ÅTER PRESTIGE!! Jag tycker att hon är kall och “luktlös” på något sätt och hennes sätt att tala ger mig krypningar.

Till och med FN kritiserar detta att det är orimligt. Julian är djupt deprimerad och är paranoid. Tänk om han tar livet av sig nu efter detta!?

Om det är något han ångrar så är det att han kom till Sverige och råkade ut för dessa två kvinnor som båda blev förälskade i honom främst Anna Ardin för det är hon som vill ha hämnd men tack och lov för det i alla fall att det blev preskriberat.

Det blir nu att överklaga men kommer han till Sverige skickas han ut genom kidnappning som med dom två egyptier som USA trodde var terrorister och som skickades till ett tortyrfängelse i Egypten. Det visade sig att dom var helt oskyldiga. Ett chartrat plan kom om natten och tog dom. Satte på blöjor och drogade ner dom. Kommer detta att hända med Julian också?

Är Sverige en rättsstat? Jag börjar tvivla faktiskt, på riktigt! Alla är lika inför lagen säger Massi Fritz, hahahaha! Nej, Julian Assange är en trofé som hon vill ha till vilket pris som helst det är jag övertygad om!

Vadå nya omständigheter!? Vad ska ljugas ihop nu då?

Assange ska utredas för våldtäkt i Sverige
Efter ett Sverigebesök i augusti 2010 blev Julian Assange misstänkt för sexualbrott mot två kvinnor. Han häktades i sin frånvaro och efter diverse rättsliga turer tog han sin tillflykt till Ecuadors ambassad i London där han beviljades asyl 2012.

Förundersökningen om misstänkt våldtäkt lades ner av åklagaren Marianne Ny i maj 2017 eftersom det inte ansågs finnas några möjligheter att driva utredningen framåt.
– Om Assange återvänder till Sverige innan brottet preskriberas 2020 kan det hända att förundersökningen återupptas, sa hon då till TT.
Efter att Julian Assange gripits i London har frågan om det svenska rättsfallet återaktualiserats.

På begäran av målsägandebiträde Elisabeth Massi Fritz, som företräder kvinnan i målet, har åklagarmyndighetens utvecklingscentrum nu tagit ställning till om målet åter ska öppnas upp.
Nu meddelas att förundersökningen mot Julian Assange återupptas, och att åklagaren kommer begära Wikileaks-grundaren häktad och utlämnad.

Expressen – Assange ska utredas för våldtäkt i Sverige

Tidigare länkar finns här, skrolla.
SQ – Julian Assange kan kastas ut av Ecuador

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.