Det moderata upproret mot public service


Det var bättre förr!

Det finns inget public service idag. När Jan Helin rekryterades från den värsta slasktidningen Aftonbladet kan ju vem som helst räkna ut hur det skulle bli och blev. Och när Lena Glaser också finns på SVT blev det ännu värre.

Det första Jan Helin gjorde var att skrota Morgon-tv och ersatte det med Morgonstudion som inte går att jämföra med föregångaren. Ingen röd soffa för samtal och diskussioner. Jag kommer aldrig att förlika med Morgonstudion!

Sen all denna sport som enligt mig förpestar SVT som kostar så mycket så resten av tv blir repriser på repriser och i övrigt dåliga program. Så det finns ingen Public service med den ensidigheten och ingen opartisk SVT längre. Och det var kanske tanken också, mer propaganda.

Och nu ska Opinion live skrotas. Jan Helin vill ha något nytt. Enligt Jan Helin beror nytappningen på att man vill utveckla det befintliga programmet. Den nya versionen börjar sändas 2020, och den stora skillnaden för tittarna kommer att bli ett tydligare samarbete med SVT:s nyhetssajt.
– Vi vill komma ut i samhället på ett tydligare sätt, säger Jan Helin till SVT och förklarar att programmet vill nå det som beskrivs som en polariserad värld.

Expressen – SVT:s debattprogram Opinion live läggs ner

Jag tror det blir skit! Det blir det när Jan Helin styr och ställer. Är Lena Glaser inblandad också så kan vem som helst räkna ut hur det blir.

Det finns inget Public Service så Moderaterna slår in öppna dörrar. Och reklam finns det hur mycket som helst och sport dominerar och brist på bra dokumentärer där jag ser en ensidighet. Jag tittar knappt på SVT längre. Jag tittar på tablån finns det något vettig tittar jag på det och i övrigt tittar jag hellre på någon annan kanal och använder Mute-knappen när det är reklam.
Expressen -Det moderata upproret mot public service

Det fanns väl en tanke bakom den nya licensen. Det skulle inte förvåna mig om Jan Helin var pådrivande där med näringslivet som Wallenberg och Kompani. Bonnier kanske som vill ha ut sitt buds.kap genom Lena Glaser. Bonnier har nyligen köpt upp Mittmedia så dom äger nu upp mot 80% av svensk media. En zionistisk familj som hette Hirschel. Bonnier sitter också i Bilderberg-Group som består av zionister eller är Pro-israeler.
Bonniers släkthistoria/Wikipedia

SQ – Bonnier, Mittmedia, Schibsted, Stampen, Gota Media

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Litteratur, Politik, Rättssystem, Reklam, Zionistisk press och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.