SD-film i natt med offret – riggat!!

Enligt mig skriker det fejk om det inlägget. Jag köper INTE detta. Peter Lundgren är så viktig för Sverigedemokraterna så dom slänger ut Kristina Winberg. Sara-Lena Bjälkös kroppsspråk säger en del. Genomskinligt! För ett par år sedan var det en annan kvinna som blev sexuellt ofredad och anmälde vilket det blev ett himla liv om, hon fick gå eller valde att gå då situationen blev ohållbar då hon utsattes för hot. Var en dokumentär om detta. Enligt Kristina Winberg så talade hon om att hon bandade Sara-Lena. Här gäller det att rädda Peter Lundgren. Kvinnorna tige i församlingen annars…….

Den psykosociala arbetsmiljön hos Sverigedemokraterna borde undersökas då mobbning och kränkande särbehandling kommer som ett brev på posten. Mobbning ökar på arbetsplatser då det så sällan händer något och det är den som blir utsatt får lämna.

Nu är det polisanmält. Det verkar vara en mycket osund miljö inom SD som visat sig så ofta med personer som visat sig vara rasister med hot både mot muslimer, HBTQ-personer och judar på olika forum, visat upp sig i naziuniformer och Richard Jomshof som fascist i sin uniform.

Det är ett fascistparti

Under söndagskvällen skickade SD ut ett pressmeddelande i vilket man skrev att Kristina Winberg, som sitter i EU-parlamentet och kandiderar i EU-valet, sparkas.

Partiet påstod att det nyligen framkommit bevis att Winberg inte längre har någon lojalitet i förhållande till Sverigedemokraterna. Vidare konstaterades att Winberg ska ha uttryckt sig ”hotfullt” och ”agerat i det dolda”. Hon skulle också vägrat samarbeta med partiet under valrörelsen, och dessutom ha ”konspirerat för att smutskasta partikamrater med hjälp av medierna”.

I måndags kunde Expressen berätta att Winberg berättade för partiledningen att hon bandat ett samtal, där en kvinnlig partikamrat vittnade om ett misstänkt sexövergrepp.

I lördags konfronterade Expressen SD:s toppkandidat till EU-valet, Peter Lundgren, med uppgifter om ett ovälkommet närmande från hans sida mot en kvinnlig partikamrat. Det ska ha skett på ett hotellrum under ett partiarrangemang förra året.

Expressen – SD-film i natt med offret

Det här inlägget postades i Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Sexbrott, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.