Lars Adaktusson röstade emot aborträtt 22 gånger

Nu blir det bekräftat att han är en riktig högertomte á la Trump och dom högerextrema kristna i USA som även finns här. Det är där han hör hemma inte i KD. Dessutom är han värsta zionisten och jag tycker att han ser mycket elak ut.

Han är sån! Han tycker att det inte ska finnas några skäl till abort. Han kanske tycker att kvinnor får skylla sig själv om dom blir våldtagna.

Han ville inte vara med i EU-debatten då han inte hade någon energi kvar! Men stackars krake då!

Lars Adaktusson röstade emot abort 22 gånger i Europaparlamentet, skriver DN.
Han röstade som enda svensk emot det slutgiltiga fördömandet av Paraguay som nekat en våldtagen 10-årig flicka abort.
”Artikeln ger intryck av att mina åsikter skulle vara närmast extrema”, kommenterar Adaktusson på sin Facebook.

Seriöst!!? Det är klart att han står för dom åsikterna.

Jämställdhetsministern: ”Pågår ett krig”
Miljöpartistiska jämställdhetsministern Åsa Lindhagen kommenterar Lars Adaktussons ställning i abortfrågan i ett mail till Expressen där hon går hårt åt KD-politikern:

”Det pågår ett krig i världen mot kvinnors kroppar och att en ledande Kristdemokrat röstar abortkritiskt i Europaparlamentet är riktigt skrämmande. Jag vill gärna höra partiledningens syn på Adaktussons agerande. Vad har KD för syn på aborträtten egentligen? Är inskränkningar i kvinnors rätt att bestämma över sina egna kroppar en del av er så kallade nya feminism, Ebba Busch Thor? Dags för Busch Thor att klargöra Kd:s hållning. Det duger inte att som Adaktusson hänvisa till KD:s officiella syn på abortfrågan och sedan göra tvärtom i praktiken.”

Bah Kuhnke: ”Nya borgerliga feminismen”
MP:s toppnamn i EU-valet Alice Bah Kuhnke menar att DN:s avslöjande är ett exempel på KD:s ”nya feminism”:
KD bedriver ett strategiskt, systematisk och välriktat arbete mot kvinnors rätt att besluta över sina egna kroppar, i Sverige och EU.
En konkretisering av Ebba Bush Thors och Sara Skyttedals nya borgerliga feminism.

Expressen – Lars Adaktusson röstade emot aborträtt 22 gånger

Han verkar vara kompis med Ellinor Grimmark samma skit fast i två olika högar. Samma sjuka inställning till kvinnors kroppar. Men det finns en till Linda Steen. OM det är något jag avskyr så är det religiösa tokdårar. Personer som inte har något liv och som begränsar andras personer liv genom att projicera sin egen skit.

Det känns ännu värre när kvinnor har denna åsikt att även barn som blir våldtagna och som blir gravida ska fullfölja graviditeten. Även vid incest! Det är ju helt sinnessjukt!! Hur har det gått för henne, Ellinor Grimmark? Hon och Linda Steen har flyttat till Norge. Skönt, då är vi av med dom. Här ska banne mig inte några frireligiösa tokar kunna avsäga sig aborter. Dessutom har Ellinor genomfört sin utbildning och ingår abort.

Tillbaka till Lars Adaktusson, han borde uteslutas ur Kristdemokraterna! Det går ju inte att ha sådana extremer som han. Nu ogillar jag allt som har religion att göra. Nu är det ett parti som även stöder Israel och med det inte bryr sig om folkmordet på palestinierna.


Jag tycker att han har ingen empati, jag tycker att han är arrogant och en översittare.

SQ – L och KD har tappat fotfästet
SQ – Sverige måste stå upp för Mellanösterns enda demokrati
SQ – Ge oss en regering utan judefientlig israelpolitik

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Israel-Palestina, Kriminalitet, Rättssystem, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.