Tog ”gruppsexbild” – nu avgår två politiker

Va F@N!! Att SD är vulgära och gör bort sig titt som tätt är vi ju vana vid. Men att moderater förutom Anders Borg när han tog fram snorren på en fest och viftade och var hotfull. Men här Emilie Pilthammar (M) och Niklas Joelsson (M), och Peter Thyrén (SD) skämmer ut sig efter noter då går skam på torra land. Hon borde också avgå.

Fattar dom inte att ett sådant beteende drabbar familj och vänner.

Är man på fest offentligt och är politiker eller kändis av något slag får man räkna med att någon tar kort och skickar ut på nätet och vips har 1000-tals laddat ner den. Men här hur korkat som helst. Det är så klockorna stannar att hon själv har lagt ut den. Stora skämskudden.

Ett krismöte hölls under måndagskvällen i Sölvesborg med Samstyret – där M, SD, KD och det lokala partiet ’Sölvesborg- och lister’ ingår. Där diskuterades den kritiserade bilden. Niklas Joelsson (M) meddelade under måndagskvällen att han avgår efter hård kritik.

“Jag tar avstånd från all form av kränkande behandling och alla former av sexuella trakasserier. Mitt beteende har varit olämpligt och jag vill be om ursäkt. Mitt agerande drabbar familjen, Moderaterna och Sölvesborg.”, skriver han i ett pressmeddelande, enligt P4 Blekinge. Under tisdagen ska ytterligare ett krismöte hållas för att diskutera Emilie Pilthammars (M) framtid, säger kommunalrådet Louise Erixon (SD) till SVT Nyheter Blekinge.

Aftonbladet – Tog “gruppsexbild” nu avgår två politiker

Det här inlägget postades i Film, TV och Media, Kultur och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.