Jassitha Mohanadas – 7 år sedan hon blev mördad?

Ingen kan få mig att tro att en nyförälskad tonåring går ut i skogen och hänger sig. ALDRIG. Med en våldsam mamma som misshandlade henne blev dömd för det och fick fängelse. Mamman försvann från Sverige efter det. Vet inte om hon är tillbaka. Pappan tog livet av sig! Hur då? Tog han verkligen livet av sig? Det kan man undra över också eftersom mamman försvann. En mamma troligtvis psykisk sjuk eller har en psykisk störning. Men ingen tycks bry sig.

Det är nu 7 år sedan Jassitha Mohanadas dog för att hon blivit kär i fel man! Polisen gjorde ingenting utan la ner fallet som ett självmord. Rasism! Bedrövligt är bara förnamnet. Det påstods att det inte förekom hedersvåld på Sri Lanka men det gör det visst. Sri Lanka har en våldsam historia med inbördeskrig fram och tillbaka i 26 år till och med 2009.

Det är en skam som alla hedersmord och det uppmärksammas inte tillräckligt! Jassitha Mohanadas hade hela livet framför sig.

Här inlägg jag har skrivit tidigare.
SQ – Jassitha Mohanadas
SQ – Jassitha Mohanadas pappa
SQ – Jassithas Mohanadas död
SQ – Jassitha Mohanads och Fadime Sahindal

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Rättssystem, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.