Sverige förbereder krig mot Ryssland

Jag har länge trott om det blir ett storkrig/världskrig blir Sverige fronten. USA vill ha Sverige, Ryssland vill ha Sverige. Något är på gång det har jag känt länge. Zionisterna tar över mer och mer. Köper in sig överallt. Den gamle Peter Wallenberg sa i en dokumentär i SVT för några år sedan, “att verka utan att synas”, ja, det är vad dom gör. Bonnier köper upp det dom kan. Israel vill bli det maktcentrat därför vill Kristdemokraterna ha in Israel i EU. Bosättarna är dom drivande. USA styrs av zionister.

Det har visats dokumentärer i SVT om detta flera gånger och om lobbyn som härjar i Bryssel men även i Sverige. En total förändring har det blivit i SVT med Jan Helin och Lena Glaser när dom tog över.

Det finns mycket på Youtube om detta, AIPAC – American Israel Public Affairs Committee, Bilderberg-Group, JBL-Jewish Business Leaders, AJC-The American Jewish Committee, WJC-World Jewish Congress, B´nai B´rith är den judiska frimurarorganisationen, ADL – Anti-Defamation League bekämpar alla antisionistiska opinionsyttringar i Västvärlden, Zionistiska Federationen – Zionit,JDL Jewish Defense League är en högerextrem, militant judisk organisation och många fler. Det finns många fler zionistiska grupper och organisationer som vill ta över världen. Det är häpnadsväckande när jag grottade ner mig. AIPAC är dessutom världens mest aggressiva lobbygrupp. Har 100 000+ medlemmar.

Här är Bilderberg-Group 2013. Bilden är MYCKET stor!
Högerklicka/Visa bild

SQ – USA provocerar fram till storkrig
SQ – ”Ryssland övar för ett världskrig” 2018


Högerklicka/Visa bild

Sedan några år sker stora militärövningar i norra Sverige av Sverige i samarbete med olika Nato-länder. I praktiken innebär detta rimligen träning i och förberedelse av krig mot Ryssland. En kort beskrivning av årets övning har jag fått av Agneta Norberg, ordförande i Sveriges fredsråd.

ARCTIC CHALLENGE EXERCISE 2019 genomförs för fjärde gången och är en vidareutveckling av tidigaregenomförda stridsövningar.(fakta hämtat från FÖRRSVARSMAKTENS SIDA men skrivningen är min).

Under perioden 22 maj till 4 juni kommer följande stridsplan att öva krig mot Ryssland i hela norra Norden. Detta syfte förnekas, men torde vara högst sannolikt i verkligheten som den generella bakgrunden.

USAs F-15 Eagle, F-16 Fighting Falcon och F/A Hornet, Frankrikes Rafael och Mirage 2000,Tysklands Eurofighter och Skyhawk, Storbritanniens Typhoon + Sveriges Jas 39 Gripen, Finlands F/A-18 Hornet, Norges F-16 Fighting Falcon och Danmarks F-16 Fighting Falcon.

Dessutom: Sverige helikopter 14,Norge störflygplanet DA-20,Finland CASA VC-295(transport) och helikopter NH90, Storbritannien med tankerflyg A330Voyager,C-130 Hercules(transport) ,E-3 AWACS (luftburen stridslednings-och luftbevakning) och störflygplan DA-2, Nederländerna med ett tankerflyg K DC-10,Tyskland med störflygplanet Learjetoch tankerflyg MRTT-310,Frankrike med E3-F AWACS, USA med KC-135 Stratotanker och Nato med AWACS.

Det finns mycket mer här:
Global Politics – Sverige förbereder krig mot Ryssland

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Zionistisk press och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.