Patrasket, parasiterna – Kriminella MC-gäng

När jag hörde om bomben i Linköping så tänkte jag att det är definitivt något kriminellt MC-gäng! Om gängen mördar varandra har jag inget problem med för då blir världen lite bättre.

Här har (troligtvis) Bandidos tagit det “all over the place”. När dom skadar oskyldiga och skadar som här flera hus som kanske måste rivas får det vara nog. Livstids fängelse när det kommer fram vilka som gjort detta. För mig handlar det om fullblodspsykopater! Sveriges patrask och parasiter. Det finns inget ord som beskriver dessa IQ-befriade människor på träskets botten. FY F@N!! Ren ondska!!

Jag läser att det handlar om gängledaren för kriminella nätverket No Surrender MC och Amin Nouri Zad. Det finns andra kriminella i huset men bara en som är 29 år.


1% menas att dom har mördat. Det är som en fjäder i hatten.

I min lilla håla finns Bandidos. Jag hatar dom glödgat och jag ser dom ibland. Dom ser så skitiga och slemmiga ut. Dom utstrålar ondska. Jag är en högkänslig person så jag märker det direkt när något inte stämmer. Den stora alarmklockan i magen tjuter. Ondska utstrålar något obehagligt.

Mer information om de olika gängen som kan vara inblandade. Det är en mycket bra blogg.
Zaramis – Bomben i LinköpingDetta visar vilket kräk han är! Han känner ingenting för sina offer men sitta och lipa över sin mamma. Hur många t.ex. pappor har han mördat? Mammor? Döttrar? Hur många familjer har han hotat? Hur många företag har han ruinerat eller bränt ner? Han är en skit rakt igenom som alla dessa kriminella gäng som finns.

Jag har skrivit många inlägg om dessa gäng. Sök på Hells Angels och Bandidos.

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Maffia-gängen, Rättssystem, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.