USA släpper film – ska visa Irans skuld i torpedattacken

USA med Israel vill nu starta krig mot Iran. Det har varit en våt dröm hos Israel i många år. Varför skulle Iran attackera oljefartyg från t.ex. Norge och Japan i Omanbukten? Och vad är det som “bevisar” att det är en iransk båt vi ser i mörkret. USA provocerar visserligen Iran men för mig är detta lite svårsmält. Dom bomber som sägs som inte detonerats avlägsnats av Iran. Det kan lika gärna vara USA som gör detta för att ta bort bevis att det är USA som är skurken. USA finns i området!!

Ser vi nu ett nytt Irak som var byggt på lögner? Och varför utökar USA sin militära närvaro i Polen då Polen är rädd för hämndaktioner från Ryssland!? Vad då för hämndaktioner. För mig representerar USA och Israel ren ondska. Vi vet att USA och Israel INTE drar sig för att ljuga. Dom är experter på detta. Det är också dessa som styr USA som bilden visar, bläckfisken. Skulle det här öppna för ett storkrig skulle USA än en gång lämna död och förödelse efter sig. USA har INTE vunnit någonting sen 1947.

Saudiarabien är kompis med USA och var står dom andra länderna i regionen? Är dom också kompis med USA och Israel?

Är inte USA:s befolkning trötta på alla krig som USA startar eller lägger sig i? Soldater som överlevt som kommer hem svårt traumatiska där antalet självmord är långt fler än dom som dödas i kriget. Ska nu USA/Israel starta ett nytt krig med Iran!? Och med nya flyktingströmmar som USA INTE tar något ansvar för.

Vilka styr USA? Inget nytt i och för sig. Det vet alla som är lite insatta i USA:s politik. Bilderberg-Group, AIPAC och dom som visas i bilden Bläckfisken. AIPAC är världens mest aggressiva lobbygrupp som finns utplacerad i EU och även i Sverige.

Dom första terroristerna
De judiska seloterna brukar utnämnas till historiens första terrorister. Vid tiden för Kristi födelse kämpade de mot det romerska imperiets ockupation.

Terrorism mot svenskar utomlands – -Folke Bernadotte
Den 17 september 1948 mördades FN-medlaren Folke Bernadotte av den sionistiska terrororganisationen Lehi, mera känd som Sternligan. Ligan ansåg att Bernadotte stod i vägen för ett omfångsrikt Israel eftersom han tänkte sig att det vid sidan om den judiska staten också skulle finnas en palestinsk stat, och att de palestinska flyktingarna skulle få återvända.

Wikipedia – Terrorism

Mordet planerades av Yehoshua Zetler, Sternligans operative chef i Jerusalem, och godkändes av en styrgrupp, bestående av den framtida israeliske premiärministern Yitzhak Shamir, som under tiden för mordet var en av Sternligans högsta ledare, Nathan Yellin-Mor, Sternligans ledare i Jerusalem, och filosofen Yisrael Eldad.

Målet var redan från första stund en etnisk rensning av Palestina och det är det vi ser idag hur Israel beter sig i Gaza och på Västbanken.

Det som händer i Omanbukten nu är enligt mig terrorhandlingar utfört av USA och Israel för att få klartecken att starta krig med Iran. Alla som går emot USA får räkna med repressalier med allvarliga konsekvenser som krig.

Israels proxykrig genm Jabhat-Al-Nusra. Jag har läst om detta tidigare.

Why Is Israel in Alliance With Jabhat-Al-Nusra?
Alexander Azadgan

Late last month, Jabhat al-Nusra (aka, the Al-Nusra Front), Al-Qaida’s Syrian arm, announced that it was severing ties with Al-Qaida and renaming itself Jabhat Al-Fatah Al-Sham (the Front for the Conquest of Syria).

In a video, the group’s leader, Abu Mohamed Al-Jolani, explained that the group’s association with al-Qaida permitted the outside powers intervening in the Syrian conflict to label it as an Islamic terrorist group.

The Guardian quoted Al-Jolani as saying that the name change is intended “to remove the excuse used by the international community – spearheaded by Russia – to bombard and displace Muslims in the Levant: that they are targeting Al-Nusra Front, which is associated with Al-Qaida.”

Katenhon – Why Is Israel in Alliance With Jabhat-Al-Nusra?

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Terror och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.