Södertäljepolisen

Jag tittar på alla dessa polisserier, Södertäljepolisen, Stockholmspolisen, Norrlandspolisen. Från Nya Zeeland, Australien och dom från England.
Jag har förvånats över att polisen får utstå dom värsta tillmälen. Dom spottar på polisen, kastar sten. Det är ju helt sanslöst!

Jag har bott i Södertälje i 10 år och har sett dessa killar dom flesta syrianer med sin maffia och som lever i ett parallellsamhällen. Jag gillar dom INTE!! Dom flesta kommer från Midyat i östra Turkiet. Södertälje kallas ofta för lilla Midyat. Men det finns naturligtvis undantag. Syrianer kommer från ett stort område även från Libanon. Hade en kompis från Libanon.

Det kom väldigt många till Sverige under 70-och 80-talet. Dom flesta ekonomiska flyktingar.

Men det kanske har blivit bättre nu.

Om någon polis tålamod brister är i sig inte konstigt. En polis idag måste vara utrustad med ett ENORMT tålamod. Jag tycker att det borde vara böter på idioter som t.ex. i Södertälje. Invandrarkillar som beter sig som svin.

Det är kränkande och förnedrande att HELA JÄVLA tiden får utstå så mycket skit. Visst det finns poliser som inte är dom allra bästa och det finns rasister. Men någon jävla ordning måste det vara.

Om jag hade kallat någon för alla dessa tillmälen hade jag blivit polisanmäld för olaga hot och kränkning och förnedring. Typ, “min farsa har en massa kompisar vet du” eller “jag ska plocka dig en dag”, “Jag vet var din familj bor”. Direkta mordhot.

Polisman fälls för förolämpning och olaga hot
Polisen till omhändertagen: ”Åk hem jävla arabjävel, jag tål inte sådana som dig”
På en ljudinspelning hörs hur polismannen uttalar en lång harang mot den omhändertagne Ahad Nobakhti:
– Åk hem jävla arabjävel!

I dag föll domen mot polismannen: Böter för olaga hot och förolämpning. Patrullen blev kallad till asylboendet vid hotell Amigo i Emmaboda. Det hade blivit bråk bland annat om att de boende inte fick tillräckligt med mat.

Ahad Nobakhti pekades ut som uppviglare och han omhändertogs och kördes ut i skogen, cirka 3 kilometer från boendet.

Under färden slog han på inspelningsfunktionen på sin mobiltelefon. Ahad Nobakhti hörs där säga att han inte gjort något och att han ifrågasätter att han ska promenera tillbaka till samhället.

Aftonbladet – Polisman fälls för förolämpning och olaga hot

Det här inlägget postades i Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Maffia-gängen, Rättssystem, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.