Slemproppen på G igen! Jean-Claude Arnault

För mig är det helt obegripligt att Katarina Frostensson biter sig fast vid denna som jag tycker är helt outstanding äckliga person!! En vettig kvinna hade ju slängt ut honom med huvudet före! Han är ju bara en jäkla slempropp!

Han kan inte hålla sig. Och illa beter han sig i övrigt i fängelset. Jag tror inte att han någonsin kan ändra sitt sliskiga beteende. Han måste vara bra på att manipulera sin omgivning. Kanske är han bra på att bryta ner personer också. Han förstörde Svenska Akademien.

Han sitter bra där han sitter på Skogomeanstalten med andra våldtäktsmän som han själv är.

Arnault i fängelset: Hade det inte varit snyggt om ni haft bikinis på er?
Jean Claude Arnault har misskött sig i fängelset, visar ett dokument från Skogomeanstalten.

Brottet: En sexistisk och hänsynslös kommentar riktad mot en kvinnlig vårdare.
Jean Claude Arnault, 72, var en gång en självklar del av Sveriges kulturelit. I maj dömdes han till fängelse i 2,5 år för våldtäkt.

Kulturkändisen placerades på Skogomeanstalten, ett fängelse särskilt anpassat för sexualbrottslingar. Och Jean Claudes första tid bakom lås och bom har inte varit problemfri. Redan efter några veckor ska han ha hamnat i konflikt med personalen. Jean Claude Arnault, 72, var en gång en självklar del av Sveriges kulturelit. I maj dömdes han till fängelse i 2,5 år för våldtäkt.

Kulturkändisen placerades på Skogomeanstalten, ett fängelse särskilt anpassat för sexualbrottslingar.

Och Jean Claudes första tid bakom lås och bom har inte varit problemfri. Redan efter några veckor ska han ha hamnat i konflikt med personalen.

Aftonbladet – Arnault i fängelset: Hade det inte varit snyggt om ni haft bikinis på er?

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Kultur, Litteratur, Politik, Rättssystem, Sexbrott och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.