Zionism är en rasistisk ideologi

Det har jag tyckt sen 70-talet och Israel har också begått/begår ett folkmord på palestinier sen 1948. Israel är ruttet inifrån och ut precis som USA med den ruttnaste presidenten Donald Trump alla kategorier. En galning och mytoman. Får nästan gå tillbaka till romartiden för att hitta något liknande.

Netanyahu vill att all kritik mot Israel ska förbjudas. Han åkte runt till olika länder för att förmå dom att göra det kriminellt. Han var bl.a. i Kanada och Frankrike. Är han helt dum i huvudet!? I Israel kan du få fängelse upp till 10 år om du kritiserar Israel. BDS (The Boycott, Divestment, Sanctions) är inte heller tillåtet i Israel. Att bojkotta israeliska produkter. Nu gör dom stora företagen i Sverige reklam hela tiden för Sodastream som tillverkas på Västbanken av israeler. Israel har sagt att dom flyttat fabriken. Det tror jag inte på för dom ljuger lika bra som Donald Trump. Har dessa företag som gör reklam varit nere och kontrollerat? Nej, det tror jag knappt.

Sionism är en rasistisk ideologi
Att vara antisionist är inte alls det samma som att vara antisemit. Att vara antisionist är att vara mot rasism och fascism för sionism är en fascistisk och rasistisk ideologi som sätter en religion och en folkgrupp över allt annat. Att försvara sionism är därmed lika med att försvara rasism och fascism. Den som är sionist är fascist och rasist. Sionism är rasism riktad mot alla som inte är judar och det är den grund som den israeliska staten vilar på.

Antisemitism är rasism mot judar. Dvs en rasism som är helt motsatt sionism. Den som är antisionist är i allmänhet inte antisemit. De allra flesta antisionister är också mot staten Israel men alla som är mot staten Israel behöver inte vara antisionister. En antisionist är mot staten Israel för att det är en apartheidstat som förtrycker de folkgrupper som inte är judar. Det finns miljoner judar som är mot staten Israel och mängder med judar som är antisionister.

Zaramis – Sionism är en rasistisk ideologi

Här en länk där jag redovisar över svensk zionistisk press och vad dom äger och det är inte lite det plus en video från Youtube på vad dom zionistiska bosättarna tycker. Idag har Bonnier även köpt upp Mittmedia. Dom vill föra ut sin egen zionistiska propaganda.
SQ – Vi är alla antisemiter!

Israel och USA är inga fullvärdiga demokratier!
SQ – USA och Israel icke fullvärdiga demokratier 2018

Zionister är islamofober och homofober.
Israels förre ambassadör är en islamofob ända in i märgen! Här på hans Facebooksida innan den togs bort. Den nye är inte ett dugg bättre.
SQ -300 lärare utbildas om antisemitism och om Isaac Bacman

Det här inlägget postades i Djuren, Film, TV och Media, Hälsa, Israel-Palestina, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking, Zionistisk press och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.