Ultraortodoxa familjen Namdar får böta 600,000:-

YES,YES, YES!! Här importeras en extrem ultraortodox familj från USA för att verka i Göteborg. Hur kan dom bara komma hit och få uppehållstillstånd så där rätt upp och ner? Släng ut dom! Dom har inga planer på att integrera sig i det svenska samhället. Tvärtom! Dom vill inte ha något med gojer att göra. Dom avskyr kristna. Dom är rasister!!

Dom skyller på antisemitism. Det kanske skapas på grund av att dom INTE vill integrera sig. Den här familjen tillhör en extrem gren, Chabad-Lubavitch.

Dom kanske har flera barn idag men när dom kom hade dom fyra flickor som måste be 30 gånger varje dag. Stackars flickor säger jag. Hoppas att dom revolterar en dag. Det är kvinnans uppgift att föda så många barn som möjligt.

I Sverige har vi skolplikt och då ska ungarna till skolan! Bort med alla religiösa friskolor inklusive extrema judiska och bort med klassen på Östermalm. Zionism är en extrem politisk ideologi.

Jag skrev i ett tidigare inlägg:

Vilken syn har rabbin Alexander Namdar i Göteborg som importerades från Texas på palestinierna. En familj som absolut INTE vill integrera sig utan vill ha hemundervisning för sina stackars fyra döttrar. Varför importerade man en sådan extrem familj som tillhör Chabad-Lubavitch? Det fanns ju en i Sverige som verkligen ville bygga broar mellan judar/muslimer/kristna och det var Rabbi Lazar men han fick sparken!

Det är inte konstigt om det uppstår konflikter! Det finns tre ord som inte Israel och USA förstår och det är ”Orsak och Verkan!” Det är liksom så, att det ena ger det andra och att Israel och USA skapar sina egna fiender hela tiden. Det är inte konstigt att IS finns idag eller al-Quaida. Ju fler “terrorister” USA dödar med drönare desto fler hatiska människor blir det som går med eller bildar grupper som t.ex. al-Quiada.


Alexander och Leah Namdar

Föräldrar höll barnen hemma från skolan i åratal – döms att betala över 600 000

En ortodox judisk familj i Göteborg har i åratal stridit mot Göteborgs stad, för rätten att få ge barnen hemundervisning istället för vanlig skolgång. Nu har ärendet nått vägs ände, föräldrarna har inte rätt och ska enligt en slutgiltig dom istället betala hundratusentals kronor i vite.

Hänvisar till hotbild
Föräldrarna försvarar även beslutet att inte sända barnen till skolan med att det finns en hotbild mot barnen:
”En hotbild är en ständigt pågående process. Föreligger en hotbild finns det således en konstant latent risk för hot eller angrepp… Det kan inte rimligen ställas krav att utsätta sina barn för den risk som hotbilden innebär”.

Göteborgs stad har drivit fallet ända sedan 2011 när en ny lag infördes, som inte medger hemundervisning.

SVT – Föräldrar höll barnen hemma från skolan i åratal – döms att betala över 600 000

Det spelar ingen roll hur många språk barnen kan, vi har skolplikt i Sverige och denna extrema familj vill INTE integrera sig. För F@N flytta tillbaka till USA då för bövelen. Vi vill inte ha folk här som hatar oss och som är så extrema. Pojkar och flickor hålls dessutom åtskilda.

Dom har två företag, “Better World AB” och Föreningen judiska daghemmet “Gan Chaja Mushka”. Give me a break! En bättre värld med dessa extremer!? Never ever. Sverige är ett demokratiskt land.

I grundskolan är det obligatoriskt att läsa följande 16 skolämnen:

Bild, Engelska, Hem- och konsumentkunskap, Idrott och hälsa, Matematik, Musik, Biologi, Fysik, Kemi,Teknik, Geografi, Historia, Religionskunskap,Samhällskunskap, Slöjd, Svenska eller svenska som andraspråk, Moderna språk såsom Tyska, Franska och Spanska.

Dom sitter med Torah hela dagarna alltså Gamla testamentet och andra läror. Dessa barn får inte lära sig dom ämnen som svenska barnen får lära sig. Flickorna lär sig andra ämnen än pojkarna.

Feminism got some things fundamentally wrong. Women are not the “new men.” Women were created by G‑d with their own energies and missions; there is no need to compete with our male counterparts.

At the same time, feminism got something fundamentally right. In an era right before the redemption, women sense a shift. They are tapping into the idea that during the messianic era, nekeivah tesovev gever—“the feminine will supersede the masculine.”

And in the merit of righteous Jewish women, we will soon experience that shift in all its feminine glory.

Chabad Lubavitch – The Rebbe’s Revolutionary Approach to Women’s Role in Judaism

Det här inlägget postades i Boende, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.