ASAP Rockys beteende i Stockholm

Rappare kan ju inte komma till Sverige och bete sig hur som helst. Det som jag har sett av dessa filmer är att ASAP Rocky tar ett judogrepp på killen och slänger han i asfalten och slår och sparkar på honom liggandes.

En kille (2?) följer efter ASAP Rockys gäng vilket irriterar gänget. Om nu denna kille var så irriterande och som det sägs trakassera då ringer man efter polisen! ASAP Rocky hade ju en biffig typ med sig varför gjorde inte han någonting som att mota bort killen. Att bete sig som ASAP Rocky är helt oacceptabelt!

Han åker in i finkan såklart! GW Persson tycker att det är en “normal” misshandel. Jaha, så att slänga en person handlöst i asfalten för att sen slå och sparka på en som ligger ner!? Är det normalt och ringa misshandel!? Vart är vi på väg?

Men jag tycker att det måste utredas även med killen som slås ner. Varför följde han efter? Blev han skadad och vad säger han om det inträffade. Har man fått tag på honom?

Sen sprider ASAP Rocky falska rykten om t.ex. maten. En sak är säker att svenska fängelser är bra så mycket bättre än amerikanska. Skulle inte cowboysoppa duga åt honom!? Kollade några recept ska faktiskt testa det själv.

Han har slagits förr på gatan i USA och blev arresterad och konsert blev inställd. Han kanske har problem med sitt humör eller är det hybris det handlar om, jag är GUD liksom.

I juli uppträdde Rocky på Pitchfork Music Festival. Han var planerad att göra sin TV-debut på Late Night with Jimmy Fallon den 20 juli, men arresterades natten innan efter att ha påståtts varit inblandad i ett bråk i centrala Manhattan och uppträdandet ställdes in.


Vad röker han?

Han är eller har varit ihop med Kendell Jenner, Kardashianfamiljen.

Den 30-årige artisten från Harlem, New York, greps efter en konsert på Stadion i Stockholm tillsammans med tre andra personer för en vecka sedan, misstänkt för grov misshandel.

I fredags häktades sedan ASAP Rocky och två andra personer i två veckor. Häktningen överklagades först till hovrätten och sedan till Högsta domstolen – båda gav avslag.

Angående vad som kommer hända härnäst säger Leif GW Persson:
– Jag skulle bli svårt förvånad att han skulle bli dömt till en frihetsberövande påföljd.

– Han kommer sitta dom där 14 dagarna och sedan så kommer han släppas (i väntan på rättegång reds. anm.)

EXpressen – Leif GW:s skarpa kritik mot häktningen av ASAP Rocky

Dom kommer att sticka på något sätt och aldrig mer komma tillbaka. Bra i så fall! Efter att ha sett några videos så tycker jag att han är ett äckel!

Det här inlägget postades i Allmänt, Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Musik, Politik, Rättssystem och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.