Trump blir bara sjukare och sjukare!

Trump tycker att flera demokrater ska åka hem till sina länder istället för att tycka så mycket. Alexandria Ocasio-Cortez är född i USA. Ilhan Omar kom till USA som 12-åring från Somalia. Båda är mycket tuffa och kritiserar Trump mycket.


Alexandra Ocasio-Cortez/Wikipedia/officiell bild


Ihlan Omar/Wikipedia/officiell bild

Jag tycker att Trump är sexistisk, en rasist, en högerextremist och går mot att bli en diktator om han inte stoppas! Nu har Republikanerna satt ner foten att han kan inte starta krig mot Iran utan deras stöd. Ett nytt Irak byggt på lögner? Iran verkar vara dom vettiga just nu som vill förhandla men det vill inte Trump

Jag tycker i första hand att Trump börjar med att skicka hem Melanias föräldrar som kommer från Slovenien. Föräldrarna kom till USA på ett misstänkt sätt och fick medborgarskap direkt och har kritiserats för det.

Trump vill också utvisa en miljon migranter. Trump sa att det står miljoner i kö för att komma till USA som kan engelska och är välutbildade. Är han helt vriden i huvudet? Om det är sant, tror han verkligen att dom tar dubbla skift på McDonalds eller städjobb för skitlöner eller andra lågavlönade arbeten som på t.ex. Wallmart eller arbetar som hembiträden och barnflickor? Är han så jävla korkad?

Trump till attack mot kvinnorna: ”Åk tillbaka”
Donald Trump har gått till attack mot flera kvinnliga demokratiska kongressledamöter på sin Twitter. Presidenten uttrycker sig rasistiskt och ifrågasätter att kvinnorna ska ha fötts i USA.

Donald Trumps utspel riktas mot en kongressgrupp med demokratiska kvinnor som har varit öppet kritiska mot presidentens immigrationspolitik. Under den gångna veckan valde gruppen att fördöma situationen vid Mexiko-gränsen, där situationen i flyktinglägren rapporteras bli allt mer ohållbar.

Donald Trump skriver också att regeringarna i de länder som kvinnorna påstås komma ifrån är ”de sämsta, mest korrupta och odugliga i hela världen

”Varför åker de inte tillbaka och hjälper till att fixa de nedgångna brottsutsatta platserna de kom ifrån. Sedan kan de komma tillbaka och visa hur det ska göras”, skriver Donald Trump på Twitter.

Expressen – Trump till attack mot kvinnorna: ”Åk tillbaka”

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion, Terror och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.