BDS! Bojkotta Israel! Fasciststyre! Grova övergrepp!

Fler länder borde ta avstånd från detta sketna land som INTE är en fullvärdig demokrati.

Skrattretande mitt i eländet när zionister låter som en skiva som har hakat upp sig: Israel är en demokrati, Israel är en demokrati, Israel är en demokrati….

Hur många IDF-psykopater behövs för att gripa en tonåring? Fler än tretton soldater och sätta ögonbindel på stackars pojken. Alla dessa barn som kidnappas och som skadas för livet får hemska traumatiska besvär som PTSD och dom barn som mördas eller körs över där föräldrarna också får traumatiska besvär.

Det här inlägget postades i Boende, Djuren, Film, TV och Media, Hälsa, Israel-Palestina, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.