Hårda protester efter Trumps uttalande + ASAP Rocky

Vad F@N är det som pågår i det ruttna landet “over there”!! Kardashian träffade Trump angående ASAP Rocky!! Är dom helt jävla sjuka i huvudet!??

Jag undrar vad som EGENTLIGEN ligger bakom denna politiska hysteri från USA om ASAP Rocky? En obetydlig rappare som inte gjort så mycket som är en bråkstake även i USA och har suttit häktad. Känd som pojkvän eller före detta till Kendell Jenner.

Till och med GW Persson ger sig in i denna sörja!? Har han helt tappat fotfästet!??

USA är mycket rasistiskt och Trump gapar och skriker om svarta kvinnor i politiken och även andra kvinnor som har en bakgrund från t.ex. Latinamerika att dom ska återvända till sina hemländer och så är det ett jäkla liv om denna rappare. Det känns om att fokus flyttas på något sätt, en projektion för något, för detta är så jäkla sjukt! Riktigt sjukt! Hur vore det om USA gav F@N i att blanda sig i svensk politik/Rättsväsende. USA som verkställer dödsstraff och tortyr i fängelser fast det är förbjudet. Gitmo på Kuba. Så läggs så mycket kraft på denna rappare!? Dessa löjliga kändisar med sin protestlista! Djissus Kraist! USA är ruttet, korrumperat och rasistiskt!

Om nu ASAP Rocky blir fälld vad händer då? Sanktioner, CIA-huliganer som destabiliserar Sverige? Statskupp eller lönnmord på viktiga personer? Det är något som USA är bra på! Är Israel med på något hörn? Dom är också bra på lönnmord.

Är det detta som är på gång att säkra Sverige! För NÅGOT ÄR DET!! Handlar det om Ryssland?

Ingen får mig att tro att det enbart handlar om denna obetydliga rappare i det stora hela.

Och Trump, denna kvinnohatande, tafsande, sexistiska ärkeknöl som gapar om framförallt om Ilhan Omar som kom från Somalia som 12-åring som kritiserar Israel för folkmord på palestinier och blir kallad för värsta antisemiten och Trump med sina vitmakt-supportrar skriker i kör ÅK HEM!! I en masshysteri! En pöbel som härjar!

Jag tror knappt att det är sant att Representanthuset röstade ner en önskan om att ställa Trump för att avsätta honom. Trump kommer att gå till historien som den värsta i USA:s historiska mått. Hur ska det sluta!? Denna fullständiga dårskap!!

I USA har de fyra kongresskvinnor som uppmanats av president Donald Trump att “åka hem till platserna där de kom från” om de inte är nöjda med USA, nu svarat på presidentens utfall. Samtliga fyra kvinnor är amerikanska medborgare och Trumps uttalanden har väckt stark kritik och anklagats för att vara rasistiska.

Hon sa att president Trumps uttalanden var främlingsfientliga och vägrade kalla honom vid namn.
– Jag kommer framöver att kalla honom för den som ockuperar vita huset, han har inget av den omtanke eller integritet som det ämbetet kräver, sa hon.
Tillsammans med Rashida Tlaib, Ilhan Omar och Alexandria Ocasio-Cortez höll hon en enad front mot president Trump, vars politik de länge har kritiserat.
Vi kommer inte att bli tystade sa hon.

Sveriges radio – Hårda protester efter Trumps uttalande

Vad liknar detta? Expressens första sida 2019-07-18, printscreen.


Den dom skriker på värst är Ilhan Omar! Är detta 2019? Nej, det känns mer som 1959!

Det här inlägget postades i Boende, Hälsa, Israel-Palestina, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.