Bojkotta Israel! På en buss!

Om det finns något land som jag hatar så är det Israel följt av USA. USA styrs av zionister. Zionism är fascism i dess brunaste färg! Eftersom världens protester inte betyder något för Israel fortsätter dom den etniska rensningen av palestinier! När rohingerna utsattes för nästan samma rensning som hände 1948 med Al Nakba blev det ett jävla liv folk och länders protester. Upp mot 800 000 fick fly, kvinnor mördades och våldtogs, byar brändes ner. Ungefär samma händelseförlopp som 1948. VARFÖR reagerar inte världen på samma sätt när det gäller palestinier? Palestinier är människor som rohingerna!!


Mondoweiss – San Francisco boycott Israel

2019

Israel inleder rivning av palestinska hem
Flera palestinska hem söder om Jerusalem har börjat rivas av israelisk polis och militär, som anser att de byggts för nära muren runt Västbanken.
Enligt Israel är de palestinska hemmen olagliga, då de byggts för nära muren som hägnar in Västbanken. För en dryg månad sedan fick de boende en avisering om att deras hem skulle rivas.

Palestinier menar att husen är lagliga enligt ett avtal som slutits mellan israeliska och palestinska myndigheter, och att rivningen är ett svepskäl för att kunna expandera israeliska bosättningar i området.

SVT -Israel inleder rivning av palestinska hem

2015

Hundratals människor har förlorat sina hem, mer än hälften av dem är barn.
Denna grymhet är inte slumpmässig. Den är en del av en bredare strategi från Israels regering att fördriva palestinierna bort från delar av sitt hemland och ytterligare fragmentisera deras markinnehav.

Målet är att säkerställa israelisk kontroll och ge mer utrymme för fortsatt expansion av illegala israeliska bosättningar. Genom att Israel kontrollerar rätten till bygglov har man skapat regelverk som i praktiken gör det omöjligt för palestinier att på lagligt sätt få rätt att få bygglov. Samtidigt som myndigheterna ger bosättningarna rätt till expansion rivs hela palestinska byar.

Bland annat humanitärt bistånd såsom solpaneler som ger elektricitet när Israel förhindrar uppkopplingar till närliggande elnät, vattencisterner, en liten skola med ett klassrum, och enkla bostäder för lokal befolkning.
Märkligt nog hävdar Israel att dessa solpaneler och vattencisterner, byggd på mark som varit  ockuperad sedan 1967,  kan “undergräva Israels suveränitet”.

Aftonbladet – Israels strategi – att riva de hus vi byggt

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Israel-Palestina, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.