USA återinför dödsstraff på federal nivå!!

USA som framställer sig som den bästa av världar och absolut demokratiskt och som avrättar folk. Texas är en av dom stater som har mest brott och dödsstraff avskräcker inte utan tvärtom – om staten avrättar folk så kan vi också göra det. Ju mer ojämlikt ett samhälle är desto fler brott.
38 delstater har dödsstraff!!

Skrolla.
Murderpedia

USA är rasistiskt och det ligger inbyggt i systemet och med tanke på att USA hade apartheid långt fram på 60-talet och är fortfarande en osynlig apartheid och KKK som fortfarande är mycket aktivt och andra vit-makt-rörelser. Steve Bannon är ett bra exempel och han vill få EU att bli mer som KKK (Ku Klux Klan) värstaste rasister man kan tänka sig.

USA ska inte komma här och snacka att Sverige är rasistiskt när dom har dynga upp till taknocken! USA har ett helt sjukt rättssystem som gynnar dom som är rika och kan betala borgen. Tack och lov har vi inte det systemet. Det är fruktansvärt ojämlikt. Tortyr används också fängelserna fast det inte är tillåtet. Fortfarande finns Guantanamo-lägren kvar på Kuba och där lär fångarna bli kvar tills dom dör antar jag. Ingen har fått någon rättegång och dom vet inte vad dom har anklagats för. Är det demokrati?

USA:s röstsystem gynnar också dom som är välutbildade för det är så krångligt och man måste gå och registrera sig och man måste ha en giltig legitimation. Detta system drabbar främst dom fattiga svarta. Och det är också tanken att så få svarta som möjligt INTE ska rösta. Dom som är straffade får inte rösta! Om en person har avtjänat sitt straff ska dom för helvete få rösta och de är så att majoriteten av dom straffade är fattiga svarta, latinamerikaner och andra fattiga. Texas är den stat som verkligen sticker ut.

Sen har USA mage att kalla Sverige för rasistiskt! OK det finns rasism i alla länder men att påstå att Sverige då skulle vara värre och att dom är så korkade att klockorna stannar som blir SÅ förvånade att Sverige inte har samma rättssystem som USA!? Sverige är INTE USA!

Sverige är en rättsstat och här fungerar inga påtryckningar som från bimbo-familjen Kardashian. Djissus Kraist! Trump gapar, ministrar och kändisar och gud vet allt skriver protestlistor!? Jag saknar ord! USA:s politisk system är ruttet, korrumperat och anställer kompisar och familjemedlemmar, det stinker!! Trump bara ha JA-sägare och den ene ministern efter den andre blir sparkade eller avgår från den sjuka miljön i Vita Huset.

USA inför dödstraff igen på federal nivå, meddelar landets justitieminister William Barr. 
Det efter ett uppehåll på 16 år, skriver NBC News. 

Fem dödsstraff har redan schemalagts av justitiedepartementet. 

Datum för avrättningarna av fem interner har satts, och starten blir 9 december. De ska vara avslutade under januari nästa år.

Samtliga har dömts till döden för grova brott, däribland mord. AFP skriver att nyheten följer på president Donald Trumps löften om hårdare straff för våldsbrott.

Expressen – USA återinför dödstraff på federal nivå – efter 16 år

Det här inlägget postades i Hälsa, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.