ASAP Rockys fans bojkottar allt svenskt! Haha!

Djissus Kraist!!

Hur mycket svenskt köper dessa s.k. fans som tycker att misshandel är OK!

Jag tycker att dom är så korkade att klockorna stannar som INTE fattar att det finns länder som INTE har USA:s ruttna rättssystem!!

I think they are so stupid that the bells stop which do NOT understand that there are countries that do NOT have the USA’s rotten legal system !!

ASAP Rocky är kriminell och har ett brottsregister bakom sig om misshandel, knarkhandel m.m. och han har ett humör som han inte kan tygla.

Trump!

”Ge ASAP Rocky sin FRIHET. Vi gör så mycket för Sverige men det verkar bara gå åt ena hållet. Sverige borde fokusera på sina verkliga problem med kriminaliteten!”. skrev den amerikanska presidenten på Twitter.

Trump skiter i ASAP Rocky han vill bara ha svartas röster! Trump är också så korkad att han inte fattar hur det svenska rättssystemet funkar. Han vill bara ha en fjäder i hatten och han vill bli omvald. Han är så ointresserad av att att reda på det också. En värre president än Trump får man leta efter! Man får gå långt tillbaka och titta på dom antika despoterna! Trump är inte fisk så mycket kan man konstatera. Trump borde förbjudas att använda Twitter. Super han? Jag undrar över det när han på nätterna twittrar som en galning!

Ärligt! Vad F@N har USA gjort för Sverige! Fråga istället vad Sverige gjort för USA och kanske ställer vi upp igen i Hormundsundet (Strait of Hormuz)!! Sverige har bl.a. ställt upp i Irak, Afghanistan och i Balkan för USA:s räkning.

Och den flyktingström som kom 2015 från Syrien då vi tog emot drygt 160000 som USA borde ha tagit ansvar för inte ens ekonomiskt. USA gör INGENTING utan att ha en baktanke. USA är ett genomruttet land och otroligt många amerikaner vet inte ett skit vad som pågår utanför deras gränser och som är så korkade att dom utgår ifrån att Sverige skulle ha ett rättssystem som USA!

Jag hoppas att ASAP Rocky får fängelse! 1 månad plus dryga böter!

Idioterna tror att USA har rättigheter över hela världen! USA är INTE progressivt tvärtom!! Dom har fortfarande dödsstraff i 38 länder och Trump har godkänt dödsstraff i federala fängelser. USA är allt annat än progressivt.

Här skriver Alabamas guvernör Kay Ivey, 74, under USA:s mest extrema abortlag.

Den förbjuder abort även vid våldtäkt och incest och gör att läkare som trotsar förbudet kan dömas till 99 års fängelse.

– Den här lagstiftningen står som ett kraftfullt testamente över Alabama-bornas djupa övertygelse att varje liv är en helig gåva från Gud, säger guvernören.

Aftonbladet – Guvernören godkänner Alabamas abortförbud

Jag tycker att Kay Ivey är en jäkla hagga!! Det finns många kvinnor som hatar kvinnor.

Det finns också många katoliker i USA och så självklart alla dessa fanatiskt religiösa sekter och att USA styrs av zionister och ultraortodoxa judar och att det finns många vitmakt-rörelser t.ex. KKK (Ku Klux Klan).

Är det något att vara stolt över!?

”Bojkotta Ikea tills Asap Rocky släpps”
Bland annat vill fansen att varumärken som Volvo, Absolut Vodka, H&M, Spotify och Ikea bojkottas.
”Jag trodde att Sverige var progressivt. Men att hålla amerikanska medborgaren ASAP Rocky fängslad utan rätt till att betala borg? H&M, Ikea, Spotify, Volvo #boycottSweden” skriver en användare.
”Avbryter planer på att någonsin åka till Sverige” skriver en annan användare.
Medan en tredje hävdar att president Donald Trump borde tagit det ett steg längre i torsdagens anklagelser som riktades mot Stefan Löfven.

Dumskallarnas sammansvärjning!

Det här inlägget postades i Hälsa, Internet, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.