Incestsurrogatmödraskap! Barn med sin bror till hans fru!

När det inte kunde bli vidrigare så blev det det! Det är INCEST!! Det här kommer inte att gå bra för det ÄR olagligt. Det spelar ingen roll om det är insemination! Det är incest!

Jag avskyr surrogatmödraskap för det är hänsynslöst att personer för sitt ego anse sig ha rätt att köpa en kvinnans kropp och hennes livmoder. Det är inte riskfritt och kan medföra stora hälsorisker för kvinnan. Det sista jag läst var om mäklarkillarna i USA den ena heter Eklund. Den surrogatmamman fick flera missfall.

Ser dom lyckliga ut! NEJ såklart INTE! Dessa kvinnor gör inte detta frivilligt. Dom gör det för att deras män vill det för ett nytt hus eller för att ekonomin pressar dom till det. Det är ju självklart att 99,5,% procent gör det av olika själ. Att bära ett barn i 9 månader och föda under stor smärta kanske i ett dygn. Det är för dj@vligt!!Nu gapar moderaterna om altruismmödraskap! Men det är väl inget ovanligt med deras människosyn. Det funkar inte för det skulle bli en extrem press på vissa som syskon och vänner att ställa upp. Pengar under bordet. Altruism är en utopi och fungerar inte i verkligheten. Och absolut inte i den kalla hårda värld vi lever idag då empatin minskar och solidaritet inte längre finns i stort sett.

Även i det forna Sovjetunionen pågår människohandeln med kvinnor och barn. Uppdrag granskning (surrogatförmedlingen Nordic Surrogacy) tog upp det för ett tag sedan och det var fullständigt brutalt vad dessa kvinnor fick genomlida.
Surrogatförmedlingen Nordic Surrogacy samarbetar också med Israel såklart.
Kvinnohatet är så påtagligt att jag får ont i magen!

Linnea, 32, är gravid – med sin brors barn
Antons syster är gravid i åttonde månaden med hans barn. Eftersom det är olagligt i Sverige att assistera till surrogatmödraskap åkte Anton, hans fru Sandra och systern Linnea till Georgien för att få medicinsk hjälp med att påbörja graviditeten.

Linnea är kritisk mot de som ställer sig negativa mot altruistiskt surrogatmödraskap.

– Jag blir faktiskt kränkt. Jag gör ju det av fri vilja, säger Linnea.
En högsommardag på First Mölle Camping i Höganäs. Paret Anton Rydenstam, 34, och Sandra Rydenstam Björk, 38, har tagit bilen ner från Lerum för några dagars semester tillsammans med Antons syster Linnea Häggmark, 32, hennes man Olle och deras barn.

Och snart kommer de att bli ännu fler. Efter många år av barnlängtan är det i dag bara 40 dagar kvar innan Sandra och Anton ska bli föräldrar till en son.

Premiumartikel
Expressen – Linnea 32 år gravid med sin brors barn

Om nu Linnea känner sig kränkt då hon har gjort det av fri vilja så tror jag ändå att hon har haft lite press på sig av att se sin bror barnlös när hon hade flera barn.

Ett fall som har upprört mig mycket är fallet med paret som hade barn men ville ha ett till men ville inte utsätta sig för en graviditet på grund att hon hade reumatism. Fy F@N vilka människor det finns!!

Surrogatmödraskap är som prostitution!

Surrogatmamman Lindas enda hopp
Linda Tregaard var bara 23 år när hon fick diagnosen ledgångsreumatism.
Hon bestämde sig tidigt för att inte låta sjukdomen stoppa hennes dröm om att bli mamma.

Efter en svår graviditet med första barnet bestämde sig Linda och hennes make för att nästa gång ta hjälp av en surrogatmamma.
– Nu uppmuntrar jag andra att följa sina drömmar, säger hon.
Trots att värken skulle göra så ont att hon knappt skulle kunna röra sig var Linda Tregaard fast besluten att skaffa barn.

Efter en smärtsam graviditet föddes en välskapt liten flicka. Lyckan var total, samtidigt stod det klart att ytterligare en graviditet skulle leda till fler svåra oåterkalleliga skador. Då började Linda Tregaards kamp för att bli förälder med hjälp av en surrogatmamma.

I den självutlämnande boken “Jaga storken” beskriver Linda Tregaard en reumatikers kamp för att få bli mamma.

Födelsebesked på telefon
I december 2012 ringde det på Lindas mobiltelefon. Det var Dr Shivani som gratulerade till att deras son var född. Dagen efter reste familjen till Indien för att hämta Julian. De ville även visa sin tacksamhet mot Nandita och Dr Shivani.


Ser denna surrogatmamma lycklig ut? Att dom inte det minsta känner någon skam över sina egon!?
Expressen – Surrogatmamman Lindas enda hopp

Om nu Linda hade så svår reumatism hur hade hon tänkt sig klara av att sköta två barn? Barnflicka?

Aftonbladet – (M)anipulativ kampanj för surrogatmödraskap

Inlägg jag har skrivit tidigare.
SQ – Surrogatmödraskap är som prostitution 2011
SQ – Surrogatmödrar 2013
SQ – Kvinnohandel och barnhandel genom surrogatmammor 2014
SQ – Motståndståndsrörelsen mot surrogatmödraskap växer 2015
SQ – American Surrogate Mom Dies 2015
SQ – The Handmaids Tale 2017
SQ – Nej till surrogatmödraskap från regeringen 2018
SQ – The Handmaid’s Tale – Surrogatmödrar 2018

Något politiskt stolpskott sa för ett par år sedan men det fanns ju redan på 1800-talet.
Tänkte hon inte längre än näsroten!!?? Då för längesedan när barnaskaran var upp mot 10-15 barn gav man bort/adopterade bort barn när det inte fungerade längre på grund av fattigdom och utrymme i stugorna.

Det här inlägget postades i Hälsa, Politik, Rättssystem och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.