Världens värsta hycklare – Trump!

Trump har inte ändrat sin inställning till invandrare, latinamerikaner eller svarta. Vad han än säger är han fortfarande en rasist!

Den 21-årige mannen har identifierats som Patrick Crusius från Allen, Texas riskerar dödsstraff. Och skytten i Ohio Connor Betts sköts ihjäl av polisen.

Hans gapande om mexikanare att dom är våldtäktsmän, kriminella och knarklangare får ju det resultatet att det finns tokstollar som går på det och vill hjälpa till att lösa problemet.

Jag tycker att Trump indirekt är skyldig till det som hände i Al Paso. Trump är helt enkelt skraj nu och tog avstånd från vitmakt-rörelsen och andra högerextremister och KKK som röstar på honom vilket kommer att innebära att han förlorar dessa röster.

Trumps twittrande som en sinnessjuk sätter ju ingen stopp för! Trump är samma rasist som han var i förgår, att han säger att inte är det betyder INGENTING! Och går folk på det är dom bara korkade. Varför blir folk förvirrade!? Trump ljuger som vanligt som han brukar göra. Och han skyller ifrån sig också att våldet handlar om våldsspel och psykisk ohälsa. Om det är någon som har en psykisk ohälsa så är det Trump. Ofattbart att en sådan person bara får fortsätta för han ÄR farlig! Och han gör saker för att han kan vilket ökar hans ego ännu mer.

”Donald Trump var i dag två olika personer”
Presidenten Trump höll idag ett nedtonat tal där han härledde dödsskjutningarna till videospel, internet och bristande vård av psyksjuka. Men på Twitter skyllde opinionsbildaren Trump det dödliga våldet på invandringen och medierna. Det ledde till skarpa reaktioner i Texas som nu med största säkerhet blir USA-valets hetaste delstat.

Donald Trumps motstridiga utspel efter helgens dödsskjutningar i Texas och Ohio har skapat förvirring. Vad var egentligen presidentens besked?

Som ett eko från 80-talet skyllde han det dödliga våldet på videospel som förhärligar våld. Han lovade se till att de som utför dåden ska få dödsstraff som snabbt ska verkställas. Nätet ska övervakas bättre för att hitta människor som radikaliseras och han vill också införa ”röd-flagg” lagar som snabbt ska larma om en psykiskt sjuk person försöker köpa vapen.

Den som utförde dödsskjutningen i El Paso ska ha lämnat efter sig ett rasistiskt dokument där han motiverade sitt dåd med att att vita amerikaner snart kommer att vara en minoritet.

Han påstod också att Texas kommer invaderas av latinamerikaner och snart kan styras av demokrater som kommer öppna för oreglerad invandring. Attentatsmannen, som fortfarande är i livet och häktad, utreds nu av FBI för terrordåd.

SVT – Donald Trump var idag två olika personer

Det här inlägget postades i Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Politik, Rättssystem och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.