Eskil Erlandsson om tidelag – om sexuella övergrepp på djur

Jag mår illa när jag hör honom i Riksdagen.

Nu har han polisanmälts för sexuella ofredande. Vad säger han då? “En fysisk åkomma.”
Djisssus Kraist!!

Han är ju gift och har två barn!? Obegripligt enligt mig. Jag har faktiskt alltid tyckt att han är lite läbbig. Nu kan man nog konstatera att det är så, han är läbbig.

HUR kan han stå i Riksdagen och tycka sexuella övergrepp är helt oacceptabelt och sen tycka tvärtom!! LÄBBIGT!!

Vadå en fysisk åkomma när man tar kvinnor på låren och smeker!? Självkontroll, det handlar om självkontroll!! Inget annat. Det är ingen fysisk åkomma! Så löjligt! Ska man skratta eller gråta över hans förklaring!

Eskil Erlandsson försvarar tafs-anklagelser: “Har fysisk åkomma

Eskil Erlandsson (C) står åtalad för sexuella ofredanden mot tre kvinnliga riksdagsledamöter. Nu kommer Erlandsson med en egen förklaring till anklagelserna – att de beror på en fysisk åkomma han påstår sig ha.

Nyheter24 har tidigare skrivit om hur politikern Eskil Erlandsson (C) är åtalad för sexuella ofredanden mot tre kvinnliga moderata riksdagsledamöter. Anklagelser som till slut ledde till att Erlandsson avgick från sin position som Centerpartiets talesperson i landsbygdsfrågor, det kan du läsa mer om här.

Nu uppger Erlandsson, 62, en möjlig förklaring till anklagelserna – närmare bestämt att en fysisk åkomma kan ligga bakom det hela.

Erlandssons försvar
I förhör säger politiker att han ska ha haft problem med sina senor och leder under flera år, något som först uppmärksammades av Smålandsposten.
– Detta [åkomman] gör att jag väldigt, väldigt ofta .. ja masserar mina, mina lår, mina knutor i händerna, mina leder, och det gör att jag kan peta på en människa som sitter jämte, säger Erlandsson i förhör.

Nyheter24 – Eskil Erlandsson försvarar tafs-anklagelser: “Har fysisk åkomma

Här hela debatten 43 minuter.
Riksdagen – Sexuella övegrepp på djur

Det här inlägget postades i Djuren, Djurplågeri, Hälsa, Natur, Rättssystem, Sexbrott och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.