Facebook i nytt blåsväder – om användares ljudfiler

Finns det något som är heligt när det gäller Facebook!? Det ena efter det andra kommer det fram hur Facebook kränker användarna! Facebook tjänar miljarder och behöver inte övervaka vartenda steg folk tar på sajten.

Säljer ut uppgifter om användarna som t.ex. till Cambridge Analytica och dom fick stänga ner. Vad finns det mer vi inte vet något om?

Nu det senaste att Facebook transkriberar ljudfiler där folk har pratat med varandra. Jag antar att allt transkriberas till engelska. Inte ens meddelande skonas utan sparas ner. Där folk skickar privata bilder som inte visas ute i Facebook. Alla meddelande sparas ner. Jag vill bara kräkas!!

Jag tycker att Zuckerberg är maktgalen så enkelt är det. Zionist som han är och Facebook finns i Bilderberg-group talar sitt tydliga språk. Så mycket som möjligt ska samlas in om alla användarna för att katalogiseras på olika sätt och det bådar inte gott i framtiden.

Facebook har betalat hundratals externa entreprenörer för att transkribera ljudklipp från användare, rapporterar Bloomberg. Företaget har gjort det i smyg och uppger nu att de inte kommer fortsätta med transkriberingarna.

Arbetet med transkriberingarna har upprört personalen, som inte har fått veta var ljudet spelades in eller hur det erhölls – de fick bara order om att transkribera det, enligt anställda som har begärt att få vara anonyma av rädsla att förlora jobbet.

Uppgiftslämnarna säger även att de får höra Facebook-användares konversationer och berättar att samtalen ibland är ”vulgära”. Personerna säger vidare att de inte förstår varför företaget behöver konversationerna nedskrivna.

Expressen – Facebook i nytt blåsväder – om användares ljudfiler

Detta också som jag hittade som Aftonbladet fått fram!?


Det är så vidrigt så det är sanslöst!! Facebooks läckor är många under årens lopp. Samlar också Facebook in allt om användarna i Twitter? Säkert!

Folk struntar i vilket. Inga större protester! Dom bryr sig inte om uppgifter kommer att vändas mot dom vilket jag är absolut säker på.

Jag är säker, det Facebook-konto jag har ska tas bort. Men mina uppgifter finns kvar.

Facebook kränker användarna på olika sätt och kör på tills det blir en läcka men då har dom, dom uppgifterna dom samlat in för dom raderas inte. Kan jag aldrig tänka mig.

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Foto och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.