F@N vad skönt att jag tagit bort mitt Facebook-konto!

Om alla visste vad som händer bakom kulisserna på Facebook skulle många få krupp.

Ny skyller Facebook på användarna att dom själva kunde aktivera och med det tillåta att Facebook kunde spara ner ljudfiler och transkribera dom. Facebook finns nästan i hela världen och då med alla dessa språk. Jag antar att allt skulle översättas till engelska. Det är så j@vla fult att överhuvudtaget ha en sådan inställning.

Jag är sååååå glad att jag tog bort kontot. Men privata meddelanden går inte att ta bort. Varför? Gissa? En guldgruva för Facebook att grotta ner sig i. Moderatorerna är så inkompetenta att man kan bli spökrädd.

Inga mer sociala medier!! Facebook äger Twitter och Instagram också. Dom tar väl över alla medier vad det lider. Zuckerberg-sfären är vidrig och Han finns i Bilderberg-Group! Det säger allt.

Jag avskyr Facebook som pesten! Och dom är oärliga och falska och ljuger friskt. Desto mer jag tänker på det hur folk lägger ut hela sina liv med foton och allt. Det spelar ingen roll om det är en privat grupp Facebook laddar ner allt ändå. Det är sinnessjukt enligt mig.

Facebook tjänar miljarder på användarna och dom betalar knappt någon skatt i Sverige och med olika skattesnurror slipper dom det. Och all reklam som finns i Facebook och dina intressen analyseras och det visas reklam som passar dina intressen. Du blir så synad och kontrollerad. Sverige borde sätta stopp för det. Sparka ut dom!

Jag har sparar ner hela kontot så jag har alla mina inlägg, meddelanden och vänner.

På mejlen. Det är permanent!!

Ditt konto är schemalagt att tas bort permanent

Facebook börjar ta bort ditt konto om 30 dagar. Efter 13 sep 2019 kan du inte få åtkomst till kontot eller innehållet som du har lagt till.

Om du vill ångra borttagningen av ditt konto och återställa innehåll eller information som du har lagt till går du till Facebook.

GÅ TILL FACEBOOK

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Foto, Internet, Rättssystem, Reklam och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.