Red Light Distrikt!

Fontän!?

Hur jvla dum är han!? Tror han att prostituerade på Red Light Distrikt gillar vad dom gör!? Denna “Balderbyling” på Flashback är så korkad att klockorna stannar!!

Kvinnor som t.ex. från Uganda och Nigeria har lurats till Europa och hotas med Woodoo om dom protesterar. Även rumänskor luras till prostitution när dom trott om arbete.

Män som köper sex är kallhamrade skitstövlar som hatar kvinnor. Inga normala män köper kvinnor. Det finns många individer som Balderbyling. Flashback står också som Hallick som tillåter länkar till prostituerade.

Sanslöst så många idioter det finns som tror att kvinnor njuter av okända äckliga män som kommer i strid ström. För män som köper kvinnor är äckliga, fula, tjocka och fulla. Många prostituerade drogar sig för att överleva helvetet som det är att leva under tvång som prostituerad. Sen tror jag också att idioten Balderbyling ljuger som f@an! Fontän!? Give me a break! Hon kissade på honom skulle jag gissa. Idioter finns det många.

Det har visats många dokumentärer i SVT och TV4 där kvinnor har berättat om helvetet att leva under tvång som prostituerad där våld ofta förekommer som våldtäkter och misshandel. Män som köper kvinnor har ingen empati eller förståelse för hur kvinnorna har det utan tror att dom är utvalda av GUD och att kvinnorna älskar dom. Dessa incel-män!!

Länkar till inlägg jag har skrivit om prostitution tidigare:
SQ – EU-projekt kuppat av prostitutionslobbyn
SQ – Allt var kärlekslöst
SQ – Könshandeln ska förbjudas!
SQ – Ett nätverk av sadister/Paret som misstänks leda sexslavligan
SQ – Skammen är en tillgång
SQ – Kalla fakta – Ung, snygg och torsk
SQ – Amnestys groteska förslag!
SQ – Fittstim – min kamp del 3
SQ – Samma gamla unkna argumentation!
SQ – Det var bättre förr! Inte så längesedan!
SQ – Allas lika värde gäller inte längre hos Amnesty
SQ – Porrindustrin har kapat vår sexualitet!
SQ – Sexförbrytare, våldtäktsmän och torskar

Det här inlägget postades i Hälsa, Internet, Rättssystem, Sexbrott och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.