Azealia Banks: Sverige borde bombas

Öhhhhhhh! Jag kollar hennes Twitter och hon ÄR sjuk i huvudet!
Alla länder är rasistiska i någon mån och ett land som ÄR rasistiskt så är det USA. Hon vet ingenting, hon kan ingenting och hon vet inte ett skit om någonting. USA hade apartheid fram till slutet av 60-talet.

Hon tycker att svenskar är fula blonda grisar!! Om det är någon som är rasist så är det hon. Så Sverige borde bombas så att vi fick något att böla över.

Hennes kommentar om ASAP Rocky!! Hon lyssnar för mycket på Trumpedumpen!

Hon borde dödskallemärkas så att hon aldrig tillåts att komma hit mer inte ens för en konsert. Hur många i Sverige vet ens vem hon är? Det går ju inte att komma med dödshot mot Sverige.

Går hon på crack eller nåt? Jag vet i alla fall att folk som använder cannabis blir helt dumma och blir personlighetsförändrade och en del får psykoser. Såg många tragiska fall under 70-talet.


Hon tycker att det är OK att misshandla någon för att svenskarna är trista. ASAP Rocky har inte skrivit något sådant. Han har skrivit att han blev väl behandlad i häktet och till och med tackade häktesvakterna. Azealias karriär är nog slut nu.

Twitter har tagit bort hennes Twitter en gång. USA är inte populärt idag med en president som Trump. Vi är INTE avundsjuka!! Djissus Kraist!


Det är inte bara svenskar som råkar illa ut utan även irländare och andra folkgrupper. Hon är verkligen hemsk!


Hon verkar inte så populär idag vilket är förståeligt.

Det är många som inte ens vet vem hon är. Poppis i USA hos en viss grupp. Hon blir hånad på Twitter nu.

Boring, Boring, Boring, Boring! Vilken trist röst!

”Tråkigt, deprimerande”
På söndagskvällen la Azealia Banks upp en Instagram story där hon bland annat skrev att svenskar ”definitivt är rasister” och kritiserade Systembolagets alkoholmonopol för att vara strikt.

”De har den typen av rasism där man automatiskt blir äcklad när man ser en svart person och hellre än att kasta en ond blick undviker man ögonkontakt överhuvudtaget”, skriver stjärnan.

Vidare jämförde Azealia Banks sitt besök i Sverige med det som hennes kollega ASAP Rocky gjorde tidigare i somras vilket slutade i en månads vistelse i häkte efter ett uppmärksammat bråk i centrala Stockholm. ASAP Rocky och hans två kamrater dömdes för misshandel till villkorlig dom.Kallade irländska kvinnor fula

Flera har kritiserat Azealia Banks och menar att hon inte kan någonting om hur Sverige fungerar.
”Sverige är ett av världens bästa länder!! Och mycket bättre än ett land som har Trump som president.”, skriver en.
”Det är roligt att du besöker ett land och förstår noll om det. Ditt gormande om Sverige är minst sagt pinsamma”, skriver en annan.

Expressen – Kända rapparens attack: Sverige borde bombas

Det här inlägget postades i Hälsa, Kriminalitet, Musik, Politik, Rättssystem och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.