“Our boys” HBO

Jag hörde på Kulturnyheterna SVT om en ny serie som fått Netanyahu att gå i taket och vill ha en bojkott och skriker att det handlar om antisemitism.

Jag kollade på youtube direkt. En serie som handlar om tre kidnappade och mördade judiska tonåringar 2014 och vad som hände efter detta där vedergällningen från Israel kom direkt med bl.a. en kidnappad palestinsk pojke som brändes levande till döds som direkt en hämnd och sen anfallet mot Gaza. Den är gjord i Israel av israeler. Verkar vara en dramadokumentär. Den tar ingen ställning utan visar bådas sidor. Den verkar mycket bra!

Nu tror jag aldrig i livet att SVT skulle sända denna serie då hon som har hand om denna typ av programverksamhet heter Lena Glaser.

Men här en trailer där man får ett litet hum om vad det handlar om.


Our Boys (2019): Official Trailer | HBO

Hoppas att den kommer i en box för jag vill verkligen se den.

Jag gick in och kollade deras policy!! Personer betalar 90 :-/månad och ändå ska dom sugas ut på allt! Vad F@N!!! Det är fruktansvärt så narcissistisk allting är idag. Dom som vet hur sådana är vet vilka utsugare dom är.

17 sidor!!
HBO – personuppgiftspolicy

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Israel-Palestina, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.