Kina är landet från helvetet!

Dokumentär i SVT om det totala övervakningssystemet i Kina och om plus och minuspoäng som är riktigt vidrigt. Även ansikten skannas in och lagras.


SVT – Det kinesiska experimentet
Kan ses till 31 aug 2020

Kina bygger just nu världens största system för att övervaka sina medborgare. Hundratusentals kameror med ansiktsigenkänning registrerar varje steg. Statliga informatörer och angivare rapporterar goda gärningar och dåligt beteende. Den som sköter sig kan räkna med höga poäng och en ljus framtid. Men vad händer med dem som inte passar in i systemet?

Jag har skrivit om övervakningen av oss och överallt finns det kameror i stan. Och jag har också skrivit om faran att kontanter försvinner för jag tror inom en snar framtid kommer alla nyfödda få ett chip som kontrollerar barnet från det, det föds till det dör. Inga kontanter utan bara bankkort. Sköter du dig inte blir det bara matkuponger om inte världen går under innan. Det är ju galningar som styr i världen idag.

Om du inte sköter dig i Kina hamnar du på den svarta listan och du kan inte ta lån, svårt att få jobb, du kan mista ditt jobb och du är ett bottennapp äktenskapsmarknaden. Stasifolk kontrollerar om du har sopat framför din dörr, inte, straffpoäng. Gör du inte dina sysslor åt kommunen, straffpoäng. Vilket helvete att leva så. Även mycket gamla människor som knappt kan gå måste göra sin del. FY F@N!! Du måste även göra goda gärningar för att få poäng.

Angivning är tydligen vanligt för att få ett pluspoäng.

Då kan vi än så länge skatta oss lyckliga som lever i Sverige. Sen gnäller den kinesiska ambassadören i Sverige att dom är missförstådda!? GIVE ME A BREAK!

Det finns ett annat land också som är från helvetet och det är Israel! Fast på ett annat sätt. Deras mål är att utrota alla palestinier.

Ibland ställer jag mig frågan? Behövs människan? Nej! Om det är någon som är destruktiv som förstör, startar krig, ondska så är det det människan och det är främst män som står för det onda.

Det är kineser som kokar hundar levande. Utrotar elefanter och noshörningar i Afrika för att dom är så dumma att dom tror att betar botar mäns impotens! Det är så korkat att klockorna stannar. Betar består av hornämne samma som i våra naglar. Ta och bit på naglarna istället så kanske impotensen botas!

Jag skulle ALDRIG vilja vara ung idag. Jag är glad att ha vuxit upp under 60-talet och 70-talet.

Här några inlägg jag tidigare har skrivit om Kina.
SQ – Kina tycks tro att dom äger Sverige!
SQ – Mänskliga rättigheter i Kina? Finns inte på kartan!
SQ – Är Kinas ambassadör en gangster?
SQ – Kinas nya ”sociala kreditsystem” 2015

Det här inlägget postades i Boende, Djurplågeri, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Israel-Palestina, Kriminalitet, Maffia-gängen, Mat, Rättssystem, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.