Hämnd och Kärlek – Cesur ve Güzel

En ny turkisk tv-serie i SVT har börjat. “Hämnd och kärlek”. Temat är samma som “Förväxlingen” fientligheten mellan två mäktiga familjer. Familjerna Alemdaroğlu och Korludağ. Korludag är mer som en maffiafamilj. Serien är mer förutsägbar än “Förväxlingen” men jag älskar denna nya också. Huvudpersonerna är Cesur och Sühan. Sühan är så otroligt vacker med sina makalösa ögon och lika är det med Cesur med sina väldigt blå ögon otroligt snygg han också. Han har varit basketbollspelare och modell.

Jag gillar dessa turkiska serier för man slipper dessa jvla sexscener som finns överallt annars. Jag är sååååå trött på detta! Jag slår över till en annan kanal direkt. Men jag ser fram mot ytterligare 129 avsnitt av “Hämnd och Kärlek”. Jag kan gotta mig på lördagar då veckans avsnitt visar. Verkar som denna serie bara har en säsong.


Sühan spelas av Tuba Büyüküstün .

Cesur spelas av Kıvanç Tatlıtuğ

Serien sänds i många länder och vunnit det mesta.

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Politik, Rättssystem, Teater och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.