Den stora lobbyfesten i Israel!

Vad tänker dessa personer med? Arslet? Det handlar om zionistisk lobbying och nätverkande och skaffa hållhakar på folk. Det här handlar om att komma in i maktens korridorer och utöva påtryckningar. Även påtryckningar på andra personer med mycket makt. Micael Bindefeld är ju värsta zionisten och säkert att han är zionisternas springpojke upp till zionistiska makthavare. Men här finns inga skämskuddar! Vem betalar denna mastodontfest egentligen?

Men enligt mig kan man se det som en muta också sen skyller tokstollarna på att dom minsann har känt värden lääääänge!! Mona Sahlin borde skämmas riktigt!

Carolina Sachs, Jonas Bonnier, Susanna Rönn, Anna Holtblad, Mika Källberg, Tina Törnqvist, Lena Berglund, Micael Bindefelds, Thommy Bindefeld, Martina Bonnier, Lisa Lindqwister, Rossana Mariano, Stefano Catenacci, Marie Wäsenberg, Madeleine Ekholm, Börje Ekholm, Carola Häggkvist, Uri Geller, Victoria Skoglund, Johan Petersen, Thomas Sandell, Isaac Pineus, Andrew Duncanson, Emma Wiklund, Filippa Rådin, Anja Pärson, Leif Käck, Izabella Scorupco, Sofia Wistam, Magnus Wistam, Måns Herngren, Felix Herngren, Clara Herngren, Magnus Skogsberg Tear, Lisa Nilsson, Leck Tear, Efva Attling, Eva Dahlgren, Kjell Dabrowski, Viveca Sten, Camilla Läckberg, Simon Sköld, Bathina Philipson, Aje Philipson, Jonas Gardell, Mark Levengood, Micael Bindefeld, Birgitte Söndergaard, Christer Lindarw, Tomas Ledin, Thomas ”Orup” Eriksson, Pernilla Pettersson, Charlotte Perrelli, Anders Jensen, Lena Philipsson, Pernilla Wahlgren, Sarah Dawn Finer, Gunilla Herlitz, Mona Sahlin, Mats Qviberg, Ebba Busch Thor, Fredrik Reinfeldt, Roberta Alenius, Lena Adelsohn Liljeroth, Ulf Adelsohn Liljeroth, Ulf Kristersson, Birgitta Ed, Nyamko Sabuni, Lennart Persson.

Expressen – Långa listan – så lierar sig Bindefeld med makthavarna

Ebba Busch Thor som så stolt visar upp sig i IDF:s t-shirt i Israel och med Skyttedal som också visar framfötterna på en israelisk tanks. Nice people!

Mark Levengood som gör reklam i TV om alla barn som dör och vill ha pengar för insatser gäller det att också rädda palestinska barn? Det tror jag knappast för dom allra flesta på denna fest skiter fullständigt i Israels folkmord på palestinier där barn var och varannan dag mördas eller fängslas. Men det är ju inget som den svenska zionistiska media skriver om. Den svenska zionistiska maffian är mycket mäktig i Sverige.

Alex Schulman skriver i sin krönika:

Rekord i idioti, alla dumheters mamma.
Detta har väckt ont blod, partiledarna har uppfattat att resan inte tagits emot väl hemma i Sverige, och försöker nu hantera den här krisen på bästa sätt.

Ebba Busch Thor undviker att lägga ut fyllebilder och kändisselfies, säger inte ett ord om magdansarna och svärdslukarna, utan väljer noga ut bilder från besöken på de viktiga judiska minnesplatserna. Men det spelar ingen roll, för alla undrar ändå: vad har hon där att göra? Partiledarna och deras PR-människor har därför kommit på att det enda argumentet för att lämna politiken mitt i brinnande höstbudget är att hävda att Bindefeld faktiskt är en god vän, på riktigt, inte bara någon ytlig kändiskompis.

Idén är att visa att de inte bara är nära vänner, det rör sig om alldeles särskilda band, unika vänskaper som odlats under år eller decennier, det är som om de plötsligt vill övertyga oss om att de i själva verket är barndomsvänner allihop. Man ser framför sig Busch-Thor, Kristersson, Sabuni och Bindefeld som barn. Den vilda kvartetten som kutar runt i gränder med slangbella och ställer till bus och liv, där springer de, de såta kamraterna med smuts under naglarna, inte alltid sedda av sina föräldrar, men TILLSAMMANS, för evigt förenade, och de tar fram en kniv och byter blod med varandra inne i något skjul, pojken Kristersson högtidlig när han säger till de andra barnen: ”Vi ska alltid hålla ihop.”

Expressen – Alex Schulman- Rekord i idioti alla dumheters mamma

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Foto, Israel-Palestina, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Zionistisk press och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.