Vad är Snapback för skit!?

Detta webbhotell som helt verkar vara fejk och k1.freshcouponsonline i synnerhet.

Min blogg laddas ner och ner och ner troligtvis för att kolla om det finns någon begränsning. Det finns INGEN begränsning. Vissa webbhotell har en begränsning på antal sidor som kan laddas in. Här troligtvis Kina eller någon zionist båda lacka på det jag skriver om dom. Men det är nog Kina. Har man laddat ner min blogg så räcker det med en gång. Många laddar ner den för att ha den i sina sökmaskiner och Kungliga biblioteket laddar ner mellan varven och vissa universitet. Det är helt OK!

Men detta har ju såklart en agenda.

Det här webbhotellet har 48 kunder och flera av dom finns inte och en del är “spelsajter” och något medicinskt. k1.freshcouponsonline finns inte. Allt är mycket suspekt.

Jag kan tyvärr inte ha någon mejl på bloggen då hatet är exceptionellt mot mig.

Det kan vara en bot som kör på hela tiden. Jag får väl lägga in skiten i .htaccess-filen om det inte tar slut. För där blir det finito! Men jag vill helst slippa spärra IP-nummer.


Jag har skrivit många inlägg om Kina, ett den 8 juli 2018 om Kinas nya ”sociala kreditsystem”. Snapback startade den 9 juli 2018. Finns det något samband? Kanske.

Jag hatar allt som bryter mot mänskliga rättigheter som bygger på brutalitet, tortyr och avrättningar där Kina är ett land, USA ett annat och Israel. Men det finns många som Saudiarabien och dom länder som ligger runtomkring.

Hade jag levt i Kina, avrättning, hade jag levt i Israel rakt in i fängelse med tortyr, hade jag levt i Saudiarabien hade jag blivit nergrävd i en grop med huvudet ovanför och blivit stenad till döds. För mig representerar dessa länder ren ondska.

Men än så länge är Sverige en demokrati men hur länge?

Jag kan tillägga att jag varje månad gör en backup och däremellan sparar varje inlägg i en textfil.

Det här inlägget postades i Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Kultur, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.