Dags för en ny syn på Israel!?

Ja, det är inte en dag för tidigt! Det är dags att se Israels brutalitet mot palestinier, folkmordet som har pågått sen 1948. Också det senaste om lobbypartyt där zionisten Micael Bindefeld var värd för. Dom inbjudna som var antingen fullständigt okunniga eller personer som skiter i folkmordet för att få “parta” och få allt gratis i lyxig miljö! Det uppmärksammades i många länder.

Det är en skam det som Ilan Ben-Dov, Israels ambassadör i Sverige, skriver men vad att vänta av en zionist precis samma som föregångaren Isaac Bachman.

Men folk blir mer och mer upplysta att Israel är ett fascistland med allt vad det innebär. Det har jag skrivit många inlägg om, mördandet även barn, fängslandet, kollektiv bestraffning, el några timmar per dag, förstörda odlingar, rivna bostäder, utbyggnader av bosättningar, förnedringar i Checkpoint, begränsningar för fisket, olivodlingar upprivna eller nerbrända o.s.v.

Idag läser folk även utländsk press och inte enbart den zionistiska pressen vi har idag som Bonnier, Mittmedia, Schibsted, Stampen, Gota Media. Nu har Bonnier köpt upp Mittmedia för det är Bonniers mål att köpa så mycket av svensk media som möjligt för att styra innehållet som det behagar dom.

Fyra jättar äger 70 procent av Medie-Sverige Ägarkoncentrationen inom dagspressen fortsätter att öka. Det är de politiskt färgade stiftelseägda tidningarna som dominerar expansionen.
– De köper tidningar för att överleva och för att få ut sitt politiska budskap, säger medieforskaren Staffan Sundin.

ETC – Fyra jättar äger 70% procent av Mediesverige (betallänk idag) Idag kanske det är 80% som styrs av jättarna.

Läser man artikeln av Ilan Ben-Dov förstår man tydligt och klart vad Israels mål är. Ta över Sverige helt.

Israels ambassadör: Sveriges politik har präglats av ensidighet, obalans och fientlighet

Israel har utmärkta relationer med alla europeiska länder. Dessa relationer grundas på en ständigt fortgående och uppriktig dialog på alla nivåer och genom alla tänkbara kanaler. Denna dialog innefattar emellanåt meningsskiljaktigheter men dessa kommer till uttryck i en atmosfär av ömsesidigt förtroende och vänskap.

Det finns ingen anledning varför inte också Sverige – i likhet med Europas övriga stater – skulle kunna tillämpa en mycket mer rimlig politik mot Israel.

Emellertid är det ingen hemlighet att de senaste årens svensk-israeliska relationer varit djupt problematiska. Den svenska utrikespolitiken gentemot Israel har under många år präglats av ytterlig ensidighet och obalans, ibland rentav fientlighet.

Ett lågvattenmärke i relationerna var det svenska ensidiga erkännandet av en palestinsk stat, ett beslut fattat utan varje hänsyn till Israels grundläggande, legitima intressen och framfört allt – dess förmåga att försvara sina gränser och medborgare.

Aftonbladet – Ta chansen nu, ändra synen på Israel Linde
Djissus Kraist!! Israel HAR ockuperat Palestina!! Israel har INTE rätt till Palestina. Allt bygger på en sagobok som kallas Bibeln/Gamla testamentet.

Men det stämmer ju inte! 135 länder har erkänt Palestina som stat? Det pågår ofta demonstrationer för BDS, bojkotta israeliska varor. Protester mot Israels folkmord mot palestinier. SÅ LJUG INTE SÅ FÖRBANNAT!! Ilan Ben-Dov!


Ilan Ben-Dov
Om folk ansträngde sig lite och fler läste andra tidningar än dom svenska så skulle dom upptäcka hur vidrigt Israel är!!

Dagens arena – länderna som har erkänt Palestina

Sverige är ett zionistiskt land i mycket. Zionister styr vår handel, var vi handlar ägs av zionister som Klarna och Amazon, mycket av det vi handlar i affären omförpackas i andra länder innan det når Sverige för att dölja ursprung. SodaStream tillverkas på Västbanken t.ex. Kreditkort som t.ex American express. Google, Facebook, Instagram, Twitter ägs av Zuckerberg, Amazon ägs av Jeff Bezos.Microsoft ägs av Bill Gates m.fl.

Här några exempel av varor som vi borde bojkotta. Jag bojkottar det jag upptäcker.
SQ – Israeliska varor i Sverige

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Foto, Hälsa, Internet, Israel-Palestina, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking, Zionistisk press och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.