Om Greta: ”Bortskämd snorunge”/Jeremy Clarkson

Vad är det med dessa medelålderskrisande män som känner sig SÅ hotade av en 16-åring! Det är ju skrattretande mitt i eländet. Mitt sätt att se gör dom bort sig med dunder och brak. Rädda högertomtar som borde börja planera för för julen där dom passar bättre att dela ut julklappar till snälla barn!

Jeremy Clarkson som slår personalen på käften är han något föredöme för något? Nej, man slår inte sina kolleger och gormar och har sig. Jag har sett hur aggressiv han är i TV då jag har sett några program. Han älskas av männen.


Jeremy Clarkson/Top Gear
Greta har redan skrivit in sig i historieböckerna och det är ju tydligt ock klart att det är ungdomarna och vettiga vuxna som tar kampen för en framtid där dom och kommande generationer kan leva.

Nu är jag personligen väldigt pessimistisk med tanke på all dessa politiker och andra beslutsfattande har skygglapparna på och stoppar fingrarna i öronen och säger La-La-La-La-La. Personer som inte bryr sig utan vill leva sina bekväma liv utan en tanke på sina barn.

Till och med Frankrikes president Emmanuel Macron säger att Greta motverkar samhället!? Öhhhhhhhh! På vilket sätt undrar jag. Det är så klockorna stannar av ett sådant uttalande.

Det är skönt att veta att Gretas pappa är med Greta hela tiden. Greta är en mycket smart tjej helt klart. Män känner sig underlägsna, medelålders mycket kända män river sitt hår. Djissus Kraist!

Nu tycker jag att dessa krisande och rädda män ska coola ner lite!

Stjärnans ord om Greta: ”Bortskämd snorunge”
Efter Greta Thunbergs ilskna tal i FN attackeras hon nu av tv-stjärnan Jeremy Clarkson.

Den brittiska kändisen anser att Thunberg borde visa tacksamhet för allt som vuxenvärlden har gett henne:
”Hur vågar du stå där och mästra oss, din bortskämda snorunge”, skriver Clarkson i sin kolumn i The Sun.

Men alla var inte lika nöjda.
Bland annat har Frankrikes president Emmanuel Macron anklagat klimataktivisten för att ”motverka vårt samhälle”.

Nu går även en av Storbritanniens största tv-profiler, programledaren Jeremy Clarkson, till attack mot Greta. I sin kolumn i den brittiska tidningen The Sun kallar han henne för en ”bortskämd

Expressen – Stjärnans ord om Greta: ”Bortskämd snorunge”

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Politik, Rättssystem, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.